JUGOSLOVENSKI BARD DOBIO MURAL U RODNOM GRADU: Danilo Lazović se smeši sa zgrade u Starom delu Priboja (FOTO)
Mural, Foto: RINA

DIVAN GEST

JUGOSLOVENSKI BARD DOBIO MURAL U RODNOM GRADU: Danilo Lazović se smeši sa zgrade u Starom delu Priboja (FOTO)

Mural je urađen u susret predstojećem festivalu „Dani Danila Lazovića”

Objavljeno:

Pribojcima se sa zgrade pored Doma kulture, u starom delu grada, odnedavno smeši bard jugoslovenskog glumišta, Danilo Lazović, koji je svoje prve glumačke korake, na daskama koje život znače, napravio upravo u gradu na obalama Lima. Zahvaljujući inicijativi lokalne samouprave i investitoru nedavno otvorenog hotela sa četiri zvezdice, mladi pribojski umetnik Nikola Goločevac, uradio je i mural neponovljivog glumca i šarmera, na zgradi pored Doma kulture i hotela Terme 36.6.

Mural je urađen u susret predstojećem festivalu „Dani Danila Lazovića”, koji su planirani za kraj septembra,a sve se češće čuju i ideje da pribojski Dom kulture ponese ime ovog velikog čoveka i glumca,koji je ostavio neizbrisiv trag u srpskoj kinematografiji.

„Veliko mi je zadooljstvo što mogu da podelim sa Vama fotografije murala barda našeg glumišta, Danila Lazovića. U susret predstojećem festivalu ’Dani Danila Lazovića’ koji će se održati od 22. do 25. septembra ove godine u Priboju, želim da Vas pozovem na ovu značajnu kulturnu manifestaciju, uz iskrenu želju da pribojski Dom kulture uskoro ponese ime Danila Lazovića”, napisao je u postu objavljenom na društvenim mrežama narodni poslanika iz Priboja Krsto Janjušević , podelivši fotografije oslikanog murala.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.