POZORIŠTE DVORIŠTE BOŽIDARAC KREĆE SA RADOM: Ulaz na sve programe je besplatan, biće puno komedija
Božidarac, Foto: Privatna arhiva

LETNJI PROGRAM

POZORIŠTE DVORIŠTE BOŽIDARAC KREĆE SA RADOM: Ulaz na sve programe je besplatan, biće puno komedija

Direktor Božidarca Vladimir Kljajić kaže da mu je izuzetno drago što će nakon godinu dana pauze opet ugledati publiku na njihovoj maloj letnjoj sceni. - Pripremili smo bogat program koji je, pre svega, sačinjen od komedija kako bi se gledaoci relaksirali tokom leta.

Objavljeno:

"Pozorište dvorište Božidarac" otvara se u sredu 21. jula sa predstavom Holivudski san koji su adaptirali i režirali Miloš Đurović i Dušan Matejić. I za ovu komediju sa elementima melodrame, ali i za sve druge programe pozorišta ulaz će biti slobodan, a početak predstava je u 21 čas.

Božidarac
foto: Privatna arhiva

Direktor Božidarca Vladimir Kljajić kaže da mu je izuzetno drago što će nakon godinu dana pauze opet ugledati publiku na njihovoj maloj letnjoj sceni. - Pripremili smo bogat program koji je, pre svega, sačinjen od komedija kako bi se gledaoci relaksirali tokom leta. Potrudili smo se da angažujemo što je moguće više mladih glumaca i glumica kako bismo im dali priliku da se predstave, imajući u vidu da su tokom prethodnih godinu dana imali ograničene mogućnosti. Ceo letnji program je podržao Grad Beograd kroz projekat Vračarsko leto - kaže Kljajić.

Božidarac
foto: Privatna arhiva

Sledećeg ponedeljka publiku očekuje koncert pevačke grupe Kristali koji su pripremili evergrin numere, a zatim u sredu, predstava Jazavac pred sudom. Kraj jula, tačnije 30. jul , je rezervisan za predstavu Zvezdani Gypsy Kabare. Program će biti naknadno objavljen za avgust.

Bonus video:

00:32

Espreso eksperiment: koji sladoled je otporniji na sunce?

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.