NA BILBORDU JE OSVANUO VIKTOR SAVIĆ SA 12 REČI: Nikome nije bilo jasno o čemu se radi, do sada!
Foto: Print Screen Youtube

SAZNAJTE!

NA BILBORDU JE OSVANUO VIKTOR SAVIĆ SA 12 REČI: Nikome nije bilo jasno o čemu se radi, do sada!

Ubrzo je sve postalo mnogo jasnije – naziv serije „12 reči“ označava šifru ili verifikacioni kod za novčanik u kom su kriptovalute

Objavljeno:

Kada su po gradu osvanuli bilbordi sa Viktorom Savićem sa povezom preko očiju i natpisom „12 reči“, verujemo da ste svi skapirali da je reč o seriji, ali vam iz toga verovatno ništa nije bilo jasno.

Ubrzo je sve postalo mnogo jasnije – naziv serije „12 reči“ označava šifru ili verifikacioni kod za novčanik u kom su kriptovalute. Da, da – tek vam sad ništa nije jasno jer ko još zna šta su tačno kriptovalute i kako sve to funkcioniše? E pa, da ne biste vi lupali glavu, tu je serija „12 reči“ koja otvara svet kriminala u kom su kriptovalute zamena za ona čuvena tropska ostrva na kojima se čuvaju „prljave“ pare.

Kad smo to rešili, da se vratimo na ono što zanima sve žene (ili bar većinu) – a to je Viktor Savić. Gledale ste ga u slatkastim ulogama i sviđao vam se. Ali Viktor Savić kao bad boy, đavolji advokat upleten u kriminalne radnje – pa žene počnite da se ložite na njega na 3, 2, 1! Jer Viktor igra Miloša, mladog pravnika sa problematičnom prošlošću zbog koje ne može da pronađe posao. A onda ga angažuje advokatska kancelarija koja zastupa kriminalnu organizaciju. I tu počinje njegova borba između lojalnosti i pravde. Muškarci će odlepiti za napetom pričom, a žene za Viktorom u ovoj ulozi za koju kritika kaže da mu je životna!

Ne morate da nam verujete na reč – uverite se i sami, jer je serija „12 reči“, kao kao i mnogi drugi filmovi i serije, dostupna na aplikaciji Apollon, bez reklama i banera. Članstvo je besplatno prvih 30 dana, a nakon promo perioda imate neograničen pristup bazi od više od 10.000 filmova i serija po ceni jedne bioskopske karte!

Link za aplikaciju je ovde: register.apollon.rs

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.