OVO JE JEDINI FEST KOJI SIGURNO NEĆE BITI OTKAZAN: Održaće se u Novom Sadu, a nije EGZIT, mnogi će biti IZNENAĐENI!
Novi Sad, Foto: Beta / Dragan Gojić

ZANIMLJIVO

OVO JE JEDINI FEST KOJI SIGURNO NEĆE BITI OTKAZAN: Održaće se u Novom Sadu, a nije EGZIT, mnogi će biti IZNENAĐENI!

Kako se navodi, u takmičarskom delu programa nastupiće šest orkestara iz Srbije, SAD, Hrvatske, Slovenije, Madjarske i Rumunije

Objavljeno:

Ovogodišnje 14. izdanje "Tamburica festa", koje će biti održano od 19. do 21. avgusta u centru Novog Sada i na Petrovaradinskoj tvrdjavi, okupiće veliki broj domaćih i inostranih izvodjača, saopštio je organizacioni odbor manifestacije.

Kako se navodi, u takmičarskom delu programa nastupiće šest orkestara iz Srbije, SAD, Hrvatske, Slovenije, Madjarske i Rumunije, a publika će svake festivalske večeri imati priliku da uživa u solističkim koncertima umetnika iz zemlje i regiona.

Organizatori manifestacije najavili su da će uvodno festivalsko veče, 19. avgusta, početi tamburaškom promenadom fijakera sa tamburašima, koji će voziti novosadskim bulevarima i ulicama sve do Trga slobode.

U centru grada predvidjeni su nastupi folklornih i tamburaških ansambala kulturno-umetničkih društava, kao i jedinstvena šetnja u kojoj će tamburaši posetiti istorijske znamenitosti Novog Sada.

Preostale dve večeri biće održane na Petrovaradinskoj tvrdjavi gde će se ovogodišnji učesnici takmičiti za trofej najbolje tamburaške bande, ali i itulu najboljeg primaša, begešara, vokalnog soliste i basprimaša.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.