Otkriveni nominovani izvođači za 2016 MTV i EMA best Adria Act nagrade! (FOTO)
Foto: Promo

NE ZNA SE KO JE BOLJI?

Otkriveni nominovani izvođači za 2016 MTV i EMA best Adria Act nagrade! (FOTO)

Dodela MTV EMA nagrada se približava, a sa njom i izbor za najboljeg izvođača iz regiona. Ove godine za MTV Best Adria Act nagradu nominovani su Elemental, Luce, S.A.R.S., Siddhartai Toni Zen
Objavljeno: 18:02h

MTV je danas objavio nominacije za 2016 MTV EMAs dodelu nagrada, koja će se ove godine održati u Roterdamu u nedelju, 6. novembra. Spisak predvode Beyoncé i Justin Bieber koji će se nadmetati u čak pet kategorija. U stopu ih prate Adele, Coldplay, Lukas Graham i Shawn Mendes sa po četiri nominacije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Promo

Šansu da osvoje po tri MTV EMA nagrade imaju Rihanna i Drake, koji se zajedno takmiče u kategoriji Najbolja pesma sa hit singlom “Work”. Pored njih, za titulu vlasnika Najbolje pesme takmičiće se još i Adele sa pesmom “Hello”, Justin Bieber sa elektro-pop singlom “Sorry”, Lukas Graham sa baladom “7 Years” i Mike Posner sa letnjom himnom “I Took A Pill In Ibiza”. Nominovani u ovoj kategoriji otkriveni su u videu mladog španskog pevača i internet senzacije, Leroya Sancheza, koji je izveo medlej njihovih pesama.

27. septembar je dan D! Na svetu nema benda kao što je ovaj, a on sada dolazi u Srbiju! (FOTO)(VIDEO)

foto: Promo

Od danas počinje glasanje i za nominovane izvođače u MTV Best Adria Act kategoriji. U trci za titulu najboljeg regionalnog izvođača nalaze se Elemental, Luce, S.A.R.S., Siddharta i Toni Zen.

foto: Promo

Dodela 2016 MTV EMA održaće se u nedelju, 6. novembra, u Roterdamu u Holandiji, sa prenosom uživo na regionalnom MTV kanalu od 20 časova. Glasanje za sve MTV EMA kategorije, uključujući i MTV Best Adria Act, odvija se na linku MTVEMA.COM i traja do petka, 5 novembra do 23:59.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.