LEJDI GAGA U VENČANICI: Osvanule SENZACIONALNE fotke! Svi komentarišu DAMU u BELOM! (FOTO)
Naime, u javnost su dospele nove fotografije iz Rima, na kojima Lejdi Gaga nosi venčanicu, Foto: Profimedia

hit foto

LEJDI GAGA U VENČANICI: Osvanule SENZACIONALNE fotke! Svi komentarišu DAMU u BELOM! (FOTO)

Lejdi Gagi pripao je zadatak da oživi Patriciju Ređani, a njenog partnera tumači Adam Drajver

Objavljeno:

Reditelj Ridli Skot, u više navrata nominovan za Oskara, i autor sjajnih naslova, kao što su: Alien, Blade Runner i Thelma & Louise, ponovo nam priprema nešto novo, a naravno reč je o ostvarenju House of Gucci, o kome vas redovno izveštavamo. Ukoliko do sada niste ispratili detalje radnje, očekuje nas priča o pozadini ubistva Mauricija Gučija, koji je nastradao 1995. godine od hitca metka, na radnom mestu.

Lejdi Gagi pripao je zadatak da oživi Patriciju Ređani, a njenog partnera tumači Adam Drajver, koji nas je prijatno iznenadio u filmu Marriage Story. Pored naslovnog para, u kadru se pojavljuju i: Džared Leto, Al Paćino, Džeremi Ajrons, Džek Hjuston, Selma Hajek… Sve ovo upućuje na zaključak da je pred nama prava poslastica 7. umetnosti.

Lejdi Gaga
foto: Profimedia

Naime, u javnost su dospele nove fotografije sa seta u Rimu, na kojima Lejdi Gaga nosi venčanicu. U pitanju je povratak u godinu venčanja Patricije i Mauricija, a okupljeni, propisno opremljeni za snimanje, bacaju pirinač po starom običaju. Naravno, kroz nekoliko minuta vas očekuje galerija, u kojoj ćete videti opisani prizor, ali i nova izdanja Lejdi Gage, koja deluje krajnje uverljivo. Džared Leto, takođe je gotovo neprepoznatljiv u ulozi Paola Gučija, Mauricijevog rođaka. Kostimografi su odradili sjajan posao, i u ovom slučaju su se odlučili za narandžasto odelo, plavu kravatu, proćelavu glavu i brkove.

Lejdi Gaga
foto: Profimedia

Snimanje ovog ostvarenja otpočelo je nedavno u Italiji, a mi sa nestrpljenjem iščekujemo kraj godine i premijeru, po svemu sudeći, jednog od kandidata za Oskara 2022. Poznato je da je bilo više potencijalnih rešenja za glavne, ali i sporedne uloge, ali je ovo krajnji ishod. Takođe, na mestu spomenutog Ridlija Skota trebalo je da se nađe Martin Skorseze.

Lejdi Gaga
foto: Profimedia

Bonus video:

04:49

ESPRESO TVITER: Barbi Afrika

(Espreso/Elle España)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.