Sjajno osveženje - Ice Cream Man: Dođite na prašenje i lađenje! (VIDEO) (FOTO)
Foto: preentscreen, facebook

ulična žurka

Sjajno osveženje - Ice Cream Man: Dođite na prašenje i lađenje! (VIDEO) (FOTO)

Finale Koncerata na Zidiću za ovo leto: Ice Cream Man i Vizelj za vikend na Platou Milana Mladenovića
Objavljeno: 16:32h

Jednostavan i prepoznatljiv zvuk koji su Vizelji stvorili originalnim i ponekad grotesknim mešanjem svih mogućih žanrova od bluza i fanka do panka ima sjajne izglede da se utemelji na sceni.

foto: preentscreen, facebook

Opisuju vas kao psihodelični/bluz/rok bend – da li je to definicija sa kojom se slažete?

Andrej: Da. Možda. Ne. Ima tu još momenata, dosta fanka, panka, ponegde nekih skrivenih džez momenata... Možda je najlakše jednostavno reći da sviramo rokenrol, pa koga baš interesuju te podžanrovske podele, taj nek se bavi daljim istraživanjem i popisom žanrova i podžanrova koji se mogu čuti u našem stvaranju.

U moru alterantivnih bendova na domaćoj sceni, šta vas je, po vašem mišljenju, izdvojilo od drugih? Šta je specifični muzički pečat Vizelja?

Veljko: Od drugih bendova nas izdvaja činjenica da nismo ograničeni žanrovskim granicama i da dozvoljavamo sebi eksperimentisanje i kombinovanje najrazličitijih uticaja. To je i glavna odlika benda. Trudimo se da budemo neočekivani.

Na koncertnoj promociji u aprilu ove godine, u Domu omladine Beograda, predstavili ste publici debi album „Naj Bolji“ - kakvi su utisci sa nastupa i reakcije publike na album?

Andrej: Utisci sa nastupa su fantastični! Nismo se nadali baš tolikom broju ljudi u publici. Odsvirali smo najduži nastup do sada, a reakcije publike su bile odlične! Izašlo je i nekoliko izveštaja sa tog koncerta i svi su pozitivni. Iskreno, do sada se nismo susreli sa negativnim reakcijama na naš prvi album. Ni što se tiče recenzija, a ni ovako od drugara, poznanika. Jako nam je drago zbog toga!

Nakon koncerta u Domu omladine Beograda, nastupićete i ispred DOB-a, na popularnoj letnjoj sceni na Platou Milana Mladenovića. Šta za vas znači ovaj koncert i šta pripremate za Zidić?

Veljko: Mislim da će nam ovo biti peta svirka u sklopu programa Doma omladine, uvek nam je drago da tu sviramo. Na Zidiću smo već svirali i imamo najlepša sećanja, ovaj put planiramo da nadmašimo sami sebe.

Veljko, Andrej, oprašite publiku !

Njihov hit poslušajte na sledećoj strani...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.