ŠTA GLEDATI ZA VREME PRAZNIKA: 7 prazničnih filmova za ODLIČNO raspoloženje (TREJLERI)
Za praznično raspoloženje, Foto: Printscreen

svi su na netfliksu

ŠTA GLEDATI ZA VREME PRAZNIKA: 7 prazničnih filmova za ODLIČNO raspoloženje (TREJLERI)

Opustite se i uživajte

Objavljeno:

Globalni decembarski praznici svake godine su prilika da zajedno sa porodicom provedemo kvalitetno vreme. Topla čokolada i razmenjivanje utisaka o godini koja je za nama sastavni je deo ovog meseca – kao i praznični filmovi.

Hiperprodukcija donela nam je to da svake godine imamo bar 10 novih naslova. Najviše ih je u ovom trenutku na Netfliksu, a mi smo odabrali 7 novih prazničnih filmova koje treba da pogledate do Nove godine.

Holidate

Sloane (glumi je Emma Roberts) i Jackson (glumi Luke Bracei) sklapaju pakt da budu međusobni partneri tokom svih prazničnih svečanosti – bez romantike, samo iz zabave. Iako ih spaja mržnja prema praznicima, shvataju da vole – jedno drugo.

Jingle Jangle: A Christmas Journey

Zamišljeni svet oživi u prazničnoj priči o ekscentričnom proizvođaču igračaka, njegovoj unuci i magičnom izumu koji ima moć da im zauvek promeni život.

Operation Christmas Drop

Prikupljajući dokaze o zatvaranju tropske baze američkih vazduhoplovnih snaga, kongresna pomoćnica koji zaljubljuje se kapetana velikog srca.

The Princess Switch: Switched Again

Nastavak filma od prošle godine i nova drama! Vojvotkinja Margaret (koju glumi Vanessa Hudgens) poziva Stejsi (takođe je glumi Hudgens) za pomoć nakon što nasledi presto i suoči se sa sopstvenim problemima. Problem: Imaju još jednu identičnu devojku – Fionu (opet je glumi Hudgens), koja čini sve što je u njenoj moći da im se suprotstavi.

Christmas on the Square

Niko ne proslavlja Božić kao Dolly Parton! Kada se Regina (koju glumi Christine Baranski) vrati kući sa planom da zemlju svog pokojnog oca proda programeru, nju obasja svetlost – bukvalno – kada je anđeo (glumi je Parton) ubedi da se predomisli.

The Christmas Chronicles: Part Two

U nastavku filma, gospođa Claus (koju glumi Goldie Hawn) ima veću ulogu, što znači da ćemo videti kako zajedno sa Kurtom Russelom, partnerom iz stvarnog života zajedno pravi filmsku magiju.

Just Another Christmas

Stravičan pad na Božoć dovodi do toga da se Jorge probudi godinu dana kasnije bez ikakvog sećanja na prethodne Božićne praznike. Ali… on kreće da se budi na Božić – svakog dana u godini.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.