LEPA GLUMICA SE NASRED ULICE LJUBI SA ČUVENIM KUVAROM: On je zbog nje OSTAVIO VERENICU (FOTO)
On voli starije žene, Foto: Printscreen

ljubavna priča

LEPA GLUMICA SE NASRED ULICE LJUBI SA ČUVENIM KUVAROM: On je zbog nje OSTAVIO VERENICU (FOTO)

Sa svojim prepoznatljivim licem i osmehom, Kejti se približila dečku i poljubila ga

Objavljeno:

Glumica Kejti Holms slikana je u Njujorku dok ljubi svog novog, osam godina mlađeg, dečka Emilija Vitola Džuniora, a mediji prenose da je on nakon što su se pojavile fotografije, prekinuo dugogodišnju veridbu.

Emilio je poznati kuvar u Njujorku. Kejti Holms (41) deluje kao da je potpuno očarana u zagrljaju Emilija dok su uživali u slobodnom danu, kao da su na medenom mesecu.

foto: Printscreen

Sa svojim prepoznatljivim licem i osmehom, Kejti se približila dečku i poljubila ga. Svi su primetili kako je novopečeni par sve zasenio stilom i izgledom. Iako se njihova veza razvija brzo, izvor blizak glumici tvrdi da se ona drži svojih pravila. "Obožavaju se i ne mogu da se zasite jedno drugog", rekao je izvor, prenosi Dejli mejl.

foto: Printscreen

Potvrđeno je i da su se Kejti i Emilio upoznali pre godinu dana, ali da su vezu započeli tek ove godine. "Ranije se činilo kako će Kejti morati da se prilagodi životnom stilu svog partnera, a sa Emiliom ona ostala autentična", dodaje izvor.

Mediji su ranije prenosili kako se Emiliovoj majci Lurds nije dopala ideja o toj vezi.

Kada su u septembru objavljene fotografije novog para, Emilio je raskinuo veridbu sa dugogodišnjom devojkom, dizajnerkom tašni Rejčel Emons. Emilio i Rejčel su bili vereni 18 meseci kad je on raskinuo sa njom.

foto: Printscreen

Njegova majka Lurds kaže da ga je vaspitala da bude bolji muškarac i uopšte joj se nije dopao način na koji je prekinuo vezu. Sa druge strane njegovi prijatelji kažu da je Emiliova veza sa Rejčel išla sporo i da nikada ne bi uspeli, dok je neko kao Kejti više za njega. "On voli starije žene. I pre Kejti se viđao sa starijima tako da on im ima to iskustvo", dodaje izvor.

foto: Printscreen

Početkom septemba se posumnjalo da su Kejti i Emilio u vezi, ali bilo je potvrđeno tek kasnije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.