TEŠKO BOLESNI GLUMAC ODUŠEVIO CEO SVET: U bolnici se bori za ŽIVOT, ali je USPEO da sve NASMEJE ovom OBJAVOM (FOTO)
Pre deset godina dobio je Oskara za najboljeg glavnog glumca, Foto: Printscreen

sjajno

TEŠKO BOLESNI GLUMAC ODUŠEVIO CEO SVET: U bolnici se bori za ŽIVOT, ali je USPEO da sve NASMEJE ovom OBJAVOM (FOTO)

Hvala svima što zovete, javljajte mi se ovde i šaljite mi poruke

Objavljeno:

"Hvala svima što zovete, javljajte mi se ovde i šaljite mi poruke. Lepo je dobiti sve te silne lepe želje i ljubav. Javljaći vam i dalje svoje stanje", obratio se iz bolničke sobe glumac, kojem je nedavno dijagnostikovan limfom (kancer krvi).

Američki glumac, pevač i producent, Džef Bridžis, kojem je nedavno dijagnostikovan limfom (kancer krvi), nijednog trenutka nije pokleknuo već optimistički gleda na bolest. Naime, oskarovac je obećao svojoj publici da će se, bez obzira na njegovu tešku borbu, javljati iz bolnice i izveštavati o njegovom zdravstvenom stanju. To je i ispunio. Nakon desetak dana od poslednjeg njegovog obraćanja, Bridžis je pozdravio pratioce na Tviteru s fotografijom iz bolničke sobe.

foto: Printscreen

Hvala svima što zovete, javljajte mi se ovde i šaljite mi poruke. Lepo je dobiti sve te silne lepe želje i ljubav. Javljaći vam i dalje svoje stanje”, napisao je glumac u opisu fotogtafije.

Holivudska karijera glumačkog velikana veoma je bogata, a glumio je u više od 70 dugometražnih filmova. Pre deset godina dobio je Oskara za najboljeg glavnog glumca u filmu “Crazy Heart”, a prošle je godine nagrađen je i za životno delo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.