MOLDER OBJASNIO: DEJVID DUHOVNI NAPISAO I SNIMIO PESMU PROTIV TRAMPA
Foto: Wikimedia Commons / Ford Motor Company USA

sveže

MOLDER OBJASNIO: DEJVID DUHOVNI NAPISAO I SNIMIO PESMU PROTIV TRAMPA

Još jedna holivudska zvezda objavila je svoj stav protiv aktuelnog predsednika SAD, Donalda Trampa. Dejvid Duhovni (Molder/X Files, Henk Mudi/Californication) napisao je, komponovao i snimio pesmu "Layin' on the Tracks" (Ležeći na šinama) u kojoj objašnjava zašto je protiv Donalda Trampa.

Objavljeno: 10:18h

Dejvid Duhovni je višestruko talentovana ličnost. Slavu je stekao kao glumac, ali manje je poznato to da je napisao scenarija za neke od najboljih epizoda Dosijea Iks, serije koja ga je proslavila kao glumca. Duhovni je diplomirao književnost na prestižnom univerzitetu Prinston, a zatim je stekao master i doktorat na još prestižnijem Jejlu. Pored karijere u filmskoj i TV industriji, objavio je i četiri romana, a od 2015 bavi se i muzikom - objavio je tri albuma autorske rock muzike.

Da njegova muzička karijera nije samo još jedan hir koji često imaju glumci i glumice kojima nije dovoljno što su filmske zvezde već žele i muzičku karijeru, pokazuje i ova pesma u kojoj se obračunava sa Donaldom Trampom, koga je nazvao "narandžastim glupanom sa crvenom kapom" koji je celu naciju privezao za šine dok dolazi voz da je uništi. Duhovni u ovoj pesmi optužuje Trampa da je uveo Ameriku u građanski rat.

Bonus video:

espreso.co.rs/rollingstone.com


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.