LESI SE VRAĆA KUĆI: Najpoznatiji pas na svetu od sutra u bioskopima!
Foto: Promo

poklon karte

LESI SE VRAĆA KUĆI: Najpoznatiji pas na svetu od sutra u bioskopima!

Film je sinhronizovan na srpski jezik, pa je tako prilagođen i najmlađoj publici.

Objavljeno: 10:54h

Od sutra, 15.oktobra u naše bioskope stiže topla porodična avantura "Lesi se vraća kući".

"Lesi se vraća kući" je emotivna priča o najpoznatijem psu na svetu, o neverovatnoj hrabrosti, ljubavi i požrtvovanosti. Film je sinhronizovan na srpski jezik, pa je tako prilagođen i najmlađoj publici.

Espreso.co.rs poklanja 3x2 karte čitaocima koji se najbrže jave u inbox Facebook stranice Espreso.co.rs. Karte se odnose na sutrašnju projekciju (15.10.) u 17.45 u bioskopu Cineplexx BEO.

Srećno!

foto: Promo

O FILMU:

Flo ima svog najboljeg prijatelja, a to je koli Lesi. Međutim, zbog novonastalih okolnosti, njegova porodica mora da se odrekne psa i Floovo srce biva slomljeno. Ipak, Lesi se nerado razdvaja od Floa i kreće na putovanje preko cele Nemačke, kako bi se vratila svom voljenom drugu. Dvanaestogodišnji Florijan i njegova voljena Lesi su nerazdvojni, najbolji prijatelji. Srećno žive u idiličnom selu na jugu Nemačke. Ali, kada Florijanov otac izgubi posao, moraju da se presele u manji stan, u kom nije dozvoljeno držati pse. Florijan je skrhan, jer mora da se rastavi od Lesi, koja biva predata grofu fon Šprengelu. Oni putuju na Severno more zajedno sa grofovom dvanaestogodišnjom unukom, Prisilom. Međutim, kada grof pokaže svoje pravo, zlo lice i kad se Lesi oseti veoma ugroženom, ona koristi priliku da pobegne i otpočne svoju avanturu, putovanje preko cele Nemačke, kako bi pronašla Floa. Ali, nije Lesi jedina koja je otišla na putovanje. Ni Flo nije mogao više da izdrži i kreće u potragu za svojim psom. Njih dvoje nije tako lako pobediti.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.