OVO ĆE SMETI DA GLEDAJU SAMO NAJHRABRIJI: Serija UPORIŠTE po romanu STIVENA KINGA o svetu posle VIRUSA! (TREJLER)
Smrtonosni virus je nastao u tajnoj vojnoj laboratoriji američkog Ministarstva odbrane, a završio je u populaciji zbog jedne slučajne kompjuterske greške, Foto: Printscreen

proročanstvo

OVO ĆE SMETI DA GLEDAJU SAMO NAJHRABRIJI: Serija UPORIŠTE po romanu STIVENA KINGA o svetu posle VIRUSA! (TREJLER)

To je priča o svetu nakon pandemije gripa, koja je odnela čak 99% stanovništva naše planete

Objavljeno: 11:15h

Uskoro ćemo biti u prilici da uživamo u još jednoj televizijskoj adaptaciji književnog dela majstora horora i fantastike, Stivena Kinga. Na red je došao njegov postapokaliptični roman Uporište iz 1978.

foto: Printscreen

To je priča o svetu nakon pandemije gripa, koja je odnela čak 99% stanovništva naše planete. Smrtonosni virus je nastao u tajnoj vojnoj laboratoriji američkog Ministarstva odbrane, a završio je u populaciji zbog jedne slučajne kompjuterske greške.

foto: Printscreen

U situaciji u kojoj su sve institucije važne za funkcionisanje civilizacije nestale, sudbina čovečanstva zavisi od postupaka preživelih pojedinaca koji su se organizovali u različite grupe.

foto: Printscreen

Neke od njih biraju da stoje uz majku Ebigejl, 108-godišnju staricu koja predstavlja sve što je dobro u ljudskoj prirodi, dok se drugi priklanjaju Rendalu Flegu, čoveku smrtonosnog osmeha i neobjašnjivih moći, poznatog i kao Mračnjak.

Scenaristi Džoš Bun i Ben Kavel su napisali devet epizoda mini-serije po romanu Uporište. Desetu je napisao sam Stiven King i ona će imati potpuno novi sadržaj, koji do sada nije nigde objavljen. Glavne uloge u ovoj mini-seriji igraju Džejms Marsden, Amber Herd, Vupi Goldberg, Greg Kiner i Aleksandar Skarsgard.

foto: Printscreen

Uporište će imati svoju premijeru 17. decembra na striming servisu CBS All Access.

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs/City magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.