Vraćanje i zamena karata za koncerte Nemanje Radulovića
Foto: Printscreen Youtube/Nemanja Radulović

klasična muzika

Vraćanje i zamena karata za koncerte Nemanje Radulovića

Koncerti Nemanje Radulovića predviđeni za 16. i 19. mart. 2020. g. održaće se u novim terminima: 28. i 30. septembra, kao 1. oktobra 2020. godine. Počela je zamena ulaznica, a ulaznice za binu ne važe iz bezbednosnih razloga i za njih je moguće dobiti povrat novca.

Objavljeno: 13:13h

Počela je zamena ulaznica za koncerte Nemanje Radulovića i pijanistkinje Lor Favr Kan za nove datume 28.9, 30.9. i 1.10, kao i za film UNIQUE/Nemanja Radulović koji će biti prikazan u novom terminu 29.9. u 20 časova.

Važno obaveštenje je da ulaznice za binu NE VAŽE za nove datume koncerata i potrebno ih je vratiti radi povraćaja novca. Ovakva odluka je doneta zbog bezbednosti publike i bezbednosti umetnika na sceni. Prilikom vraćanja ulaznica, posetioci mogu da ostave kontakt podatke radi rezervacije ulaznica za prvi naredni Nemanjin koncert na Kolarcu.

UKOLIKO VAM NE ODGOVARAJU NOVI TERMINI ILI IZ BILO KOJEG RAZLOGA NISTE U MOGUĆNOSTI DA PRISUSTVUJETE OVIM KONCERTIMA, ULAZNICE MOŽETE VRATITI DO NjIHOVOG ODRŽAVANjA.

Radno vreme biletarnice Kolarca:

Ponedeljak-Petak 10-14.30 i 15-20.30

Subota 10-14

Na programu su Betovenova PROLEĆNA SONATA i Frankova SONATA.

Ovaj program su podržali Telekom Srbija, Air France i Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije.

Na svim programa u Kolarčevoj zadužbini biće primenjivane mere u skladu sa zdravstvenim preporukama zbog pandemije korona virusa.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.