Hladno pivo je oduvalo sve brutalnom svirkom, a Mile nam je otkrio gde ima zimmer frei! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Stefan Đaković

rifovi sa obale save

Hladno pivo je oduvalo sve brutalnom svirkom, a Mile nam je otkrio gde ima zimmer frei! (FOTO) (VIDEO)

Jedva smo čekali da Mile i ekipa nastave tamo gde su Pop, Radule i Atheisti stali u subotu! I dočekali smo...
Objavljeno: 23:21h

Kad Rambo kaže "bolje jedno vruće pivo, nego četiri hladna", šta mu ti kažeš na to?

- Ja sam ga pitao prošlog puta, kada smo svirali na Exitu, šta mu to znači. Nije on to baš znao suvislo da mi objasni. Mislim da je to nešto metaforički i da je ta metafora malo preduboka za mene, nisam ga najbolje shvatio - našalio se Kekin.

Otpevao si nedavno "Ja nisam vaš". Gde su svi ti ljudi koji "nisu njihovi" i zašto se u Hrvatskoj sada dešava to što se dešava?

- Mislim da se događa ono što se dešava u mnogim zemljama u tranziciji, i ne samo u njima, već i u evropskim zemljama, da te neke radikalne desne stranke uzimaju maha, što zbog straha od izbeglica, od egzistencije... Nismo jedini, nažalost, nismo izuzetak, međutim svi oni ljudi, umetnici koje sam ja cenio i pre, svi glumci, novinari i svi rokeri su na mojoj strani, na strani onih koji ne podržavaju raspirivanje mržnje! Na nama svima je da kroz ono što radimo ukažemo da je sve to pogrešno!

foto: Stefan Đaković

Leto je. Ima li još negde "zimmer frei"?

- Koliko sam ja video, bili smo juče u Pločama, tamo smo svirali, ako hoćete ima zimmer frei. Ima još uvek tih malih, neiskvarenih mestašaca, ali kod nas ti turizam dođe kao jedna vrsta odmora od politike. Samim tim je to dobra stvar da se malo svi odmorimo! - zaključio je Mile naše ćaskanje.

foto: Stefan Đaković
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.