Preletova ćerka piše za Espreso: Ko je bio on? Šmekerski ćale sa velikom čukom! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

ekskluzivno

Preletova ćerka piše za Espreso: Ko je bio on? Šmekerski ćale sa velikom čukom! (FOTO)

Na današnji dan pre 9 godina preminuo je srpski roker, pisac i scenarista. Njegova ćerka Milica otkrila je za portal Espreso Preleta iz jednog malo drugačijeg ugla
Objavljeno: 22:43h

U životu, moj otac sledio je svoje srce i svoje navike koji se nikada nije odricao. Ni po koju cenu. Za njega, rokenrol bio je stil života, a rokenrol se, kao što znate, ne izdaje.

Jednom je njegov prijatelj Brana Crnčević rekao: „Trošio je život kao da se takmiči sa njim”. I zaista je bilo tako. Na koncu, moj otac nije profitirao ni od čega, osim od života. Samo se nije nadao da će disati punim plućima u kombinaciji Filipa Višnjića i Vuka Karadžića. Ali, kako bi on to rekao, jebi ga.

Snosio je posledice za sve što je radio. Uzeo je od života ono najgore, a dao mu ono najbolje. I sam je jednom rekao da je sebi naneo najviše zla i da u životu jedino nije imao talenta za sebe samog. Hrabrost i sloboda mnogo su ga koštali, ali on je platio ceh za život koji je sam izabrao. „Niko ne ide kroz život s namerom da najebe, pa čak ni ja. Razmišljam o posledicama svojih postupaka, ali uglavnom kada dođe do njih” – rekao je jednom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.