Brzo, brzo! Od danas ulaznice za ŠLF po novim cenama! (FOTO)
Foto: Promo

šabac će da se trese

Brzo, brzo! Od danas ulaznice za ŠLF po novim cenama! (FOTO)

Šabački letnji festival održaće se od 29. do 31. jula, a od danas se ulaznice za ovaj događaj mogu nabaviti po drugim cenama
Objavljeno:

Ulaznice za 14. izdanje Šabačkog letnjeg festivala, koji će se održati od 29. do 31. jula na prostoru Starog grada i Šabačke tvrđave, od petka, 1. jula, mogu se nabaviti po novim cenama.

Smog se razišao! Na vrhu top liste je pravi Orgazam! (VIDEO)

foto: Promo

Nova cena festivalske karte, koja će važiti do 15. jula, iznosi 1000 dinara i obezbeđuje ulaz na sva tri dana festivala i tri gratis konzumacije. Kamp ulaznica iznosi 1800 dinara i uključuje festivalsku kartu, tri noćenja u kampu i tri besplatna pića na festivalu, a u prodaju su puštene i dnevne karte po ceni od 400 dinara i uz njih će se na festivalu dobijati jedno besplatno piće.

Iza čvrsto drži sve iza sebe već 2 nedelje! Znate ko će odlučiti da li će tamo i ostati? (VIDEO)

foto: Promo

Karte se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i DD Ticketa u Srbiji i regionu, kao i putem njihovih sajtova.

foto: Promo

Na prostoru Šabačke tvrđave i Starog grada, smenjivaće se tokom tri dana regionalne muzičke zvezde na dve, umesto dosadašnje jedne bine.

Na Jelen Main Stage-u, između ostalih, nastupiće Bajaga i instruktori, Hladno pivo, S.A.R.S., Zvonko Bogdan, Who See, Marčelo i Napeti Quintet, Ničim izazvan, V.I.P., Atheist Rap. Na MTV Party Areni svoje DJ setove „vrteće“ Darren Emerson, Marko Nastić, Lea Dobričić, Martijn Ten Velden, The Beatshakers, Calvera & Manya i GroovyMan i mnogi drugi...

Pokrovitelj festivala je Grad Šabac, dok je MTV organizator manifestacije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.