Džuuuuli: Otpevao je jedan od naših najvećih hitova, a danas je najveći propalitet na Balkanu!
Foto: Printscreen/ YouTube/ Danielfan9999

slava je prolazna

Džuuuuli: Otpevao je jedan od naših najvećih hitova, a danas je najveći propalitet na Balkanu!

Daniel Popović je pesmom "Džuli" obezbedio Jugoslaviji 4. mesto na takmičenju za pesmu Evrovizije 1983. godine, a potom je pao u potpuni zaborav
Objavljeno: 14:12h

Daniel Popović je 1983. na Evroviziji sa pesmom "Džuli" osvojio 4. mesto, a potom je skoro pa nestao sa javne scene. Popovića u poslednje vreme možete da vidite po manjim klubovima u regionu, a "Džuli" mu je i dalje glavni hit. Imao ih je on još nekoliko u karijeri (Daj obuci levisice, Bio sam naivan...), ali su autorska prava dobili sponzori i menadžeri koji su s njim radili u vreme njegove najveće slave. Espreso na MTV: Evo šta kažu the boyz iz benda Straight Mickey! (VIDEO) Devedesete nisu bile naročito milostive prema njemu, eventualno bi mogao da se pohvali time da je u Zagrebu držao studio i producirao za izvođače kao što je Nives Celzijus, a sledeća decenija svela je njegovu popularnost na pokušaje da se vrati na muzičke festivale i učešća u rijalitiju "Farma".

foto: Printscreen/ YouTube/ Euroencyclopedic
Pre nekoliko godina mediji su prenosili njegovu izjavu da je posle svega postao socijalni slučaj, da živi na ivici egzistencije i da nije imao novac čak ni da ode roditeljima na sahranu, mada su kasnije i on i njegova supruga negirali te navode. Tačnije, naglašavali su da "nije baš toliko strašno". Oni sviraju najbolji rokenrol u gradu! Jelen Top 10 Minuta vas vodi u Dom omladine (VIDEO) - Daniel i ja nismo socijalni slučajevi, ali živimo skromno u Ljubljani. Lečim se od raka već par godina, tako da dosta novca odlazi i na lečenje... Ne može sebi i meni da priušti dve nedelje odmora ili neko putovanje, ali živećemo normalno dok sam ja živa - rekla je pre tri godine njegova supruga Aleksandra s kojom se bio skrasio u Sloveniji.

A photo posted by Mario Roth (@rothmario) on

S prvom suprugom Majom, bivšom makedonskom mane­kenkom, ima ćerku Anamariju. Sanjom Bjedov Popović ima sina i ćerku, a s trećom, bivšom konobaricom Sandrom Grekšo, sina Dominika.
zbog navodnog neplaćanja alimentacije za sina Dominika punih 13 godina da se vrati na scenu i novim albumom obeleži 30 godina karijere.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.