Urednik: drama o posledicama igranja sa istinom
Foto: Printscreen

pozorište

Urednik: drama o posledicama igranja sa istinom

Nova predstava u produkciji Reflektor teatra bavi se dramatično lošim stanjem medija. Predstava „Urednik“ koju režira Vojkan Arsić, a po tekstu Sare Radojković, govori o lažnim vestima i medijskim manipulacijama u vremenu postistine. Govori o stanju malog čoveka koji se, u borbi za javni interes, suprotstavlja režimu.

Objavljeno: 10:31h

Ova drama prati dinamiku jedne televizijske redakcije i kako se ona, što u kolektivnom što u individualnom obliku, nosi sa time kako i koje će informacije prenositi. Iako se čini da utiču na sudbinu „tamo nekih ljudi“, vidimo kako zapravo utiču na sudbinu sebe samih.

Premijera predstave je 6. marta u 20 časova u Dorćol platz-u (Dobračina 59), a naredna igranja su već zakazana za 9, 10. i 11. mart. Ulaznice su u prodaji na sajtu i prodajnim mestima Tickets.rs

Igraju: Jelena Rakočević, Vladan Slavković, Tanja Petrović, Darko Ivić, Miloš Lazarov, Mirjana Zeljković, Marko Panajotović i Maja Šuša. Muziku za predstavu potpisuje Ivan Mirković Bambi, scenski pokret Andreja Kulešević, a dizajn scene i kostima Đurđina Samardžić.

Bonus video:

(espreso.co.rs/danas.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.