Rokenrol za Sonju! Humanitarni koncert: Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi, Atheist Rap i Kristali! (FOTO)
Foto: Promo

budite humani!

Rokenrol za Sonju! Humanitarni koncert: Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi, Atheist Rap i Kristali! (FOTO)

Vračar Rocks festival organizuje i koncert za Sonju - u sredu, 18. maja, sa početkom u 20h u Centru za kulturu Božidarac.
Objavljeno: 18:53h

Sonja je rođena 1973. godine, ona je supruga i majka, aktivan je član užičkog udruženja ,"Roditelj", zaposlena je u OŠ ,"Dušan Jerković" kao profesor biologije. Ako je umerenost mana-ravnodušnost je zločin! Otvara se 7. festival Š.U.N.D.! (FOTO)

foto: Promo

Jedna je od omiljenih, što potrvrđuje i angažovanje bivših i sadašnjih učenika u prikupljanju sredstava za Sonjino lečenje. Sonja je obolela od melanoma malignum cuits 2014. godine. Posle terapija u Nemačkoj, Hrvatskoj i Sloveniji preostala joj je još TIL terapija u Izraelu i po preporuci lekara jedina realna šansa za život. Cena ove terapije je 17.796.126,00 dinara a zbog iscrpljenih novčanih sredstava neophodna joj je naša pomoć da bi uspela u borbi za ŽIVOT. Da pomogneš Sonji upiši 148 i pošalji SMS na 3030! Tekući račun (Komercijalna banka) 205-9001001564160-83 A Vračar Rocks festival organizuje i KONCERT ZA SONJU - u sredu, 18. maja, sa početkom u 20h u Centru za kulturu Božidarac. Za Sonju će svirati Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi, Samostalni Referenti, Atheist Rap i Kristali! Ulaznice su dostupne po pretprodajnoj ceni od 300 dinara u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), na veče koncerta, na ulazu Božidarac koštaće 400 dinara, a na samom koncertu će biti postavljena kutija za donaciju u koju će moći da se ubace dodatna sredstva. Pomozimo Sonji Hristovski da pobedi ​u ​trci za život!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.