Borba za život! Valter ne može da govori, ni da pomera noge, evo šta predviđaju lekari!

DRŽI SE, BATO

Borba za život! Valter ne može da govori, ni da pomera noge, evo šta predviđaju lekari!

​Velimiru Bati Živojinoviću zdravstveno stanje pogoršalo se u noći između utorka i srede, kada je kao hitan slučaj primljen u bolnicu
Objavljeno: 14:03h

Glumac ne može da govori, jedino uspeva pomalo da pomera noge. Naš filmski velikan je odvojen od ostalih pacijenata, a tim lekara danonoćno brine o njemu. Medicinsko osoblje ga obožava i pruža mu maksimalnu podršku u njegovoj preteškoj borbi za život. Ne daj se, legendo: Bata Živojinović na intenzivnoj nezi!

On je već sedam dana na odeljenju intenzivne nege bolnice “Sveti Sava” u Beogradu. Slavni glumac je smešten u posebnom delu šok sobe, gde se oporavlja od posledica moždanog udara koji je imao pre četiri godine. Batina unuka Dina sledeće nedelje stiže iz Pariza u Srbiju i planira ovde da ostane sve dok se Živojinović ne oporavi. – Idem 10. maja i biću kod Bate i Lule sve dok dedi ne bude bolje. Ostaću u Beogradu koliko god bude trebalo, kaže Dina i dodaje da njen otac Miljko Živojinović zbog sudskog procesa ne može da poseti Batu. Legendo, izdrži: Bata Živojinović ponovo u bolnici! (FOTO)
O Batinom zdravlju lekari izbegavaju da govore i daju bilo kakve prognoze. – On je junačina. Prošao je toliko toga… Teško je bilo kada je primljen u bolnicu, sada sve to ide polako nabolje – objašnjava naš sagovornik. Proslavljenog glumca, uz čije filmove su stasavale mnoge generacije, za sada u bolnici posećuje jedino supruga Lula, koja dolazi skoro svakog dana. Jedan od naših najboljih glumaca svih vremena imao je srčani udar 2006. godine. Posle toga se borio sa gangrenom noge, koju je uspešno zalečio na Kubi. U septembru 2012. doživeo je moždani udar, od kojeg se još uvek oporavlja. (Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.