EKSKLUZIVNO TREJLER PRVOG SRPSKOG STAR WARS FILMA! Priča o dva problematična DŽEDAJA iz SRBIJE osvaja svet!
Foto: Tamara Antonović

SVETSKO, A NAŠE!

EKSKLUZIVNO TREJLER PRVOG SRPSKOG STAR WARS FILMA! Priča o dva problematična DŽEDAJA iz SRBIJE osvaja svet!

Reditelj Stevan Filipović usudio se da uradi ono o čemu mnogi reditelji u svetu maštaju

Objavljeno: 10:38h
Natalija Atanacković

"Breaking Point: A Star Wars Story" kratki je igrani "fan" film smešten u univerzum "Ratova zvezda", čiji su glavni likovi mladići problematične prošlosti, braća Nol i Kes Dast, odrasla u traumatično vreme, koje je Luk Skajvoker izvukao iz pakla u kome su živeli, ne bi li od njih napravio džedaje-vitezove.

foto: Tamara Antonović

Srpski Star Wars prethodiće premijeri filma Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera kojim se zavrašava priča koju je Lukas počeo još 1977. godine. U Breaking Pointu nećemo videti standardne Džedaje koje znamo iz filmova, ovo su vrlo problematični mladi ljudi koji su rasli za vreme Imperije, koja je progonila i ubijala svako dete za koje sazna da može da oseti Silu. Naši junaci su rasli u jezivim uslovima, sve vreme su morali da beže, da kriju ono što jesu. Priču o braći Dast (Nol je stariji, a Kes mlađi brat) smešteni su na Džedajsku akademiju Luka Skajvokera, koju je on osnovao posle pada Imperije, u pokušaju da napravi novu generaciju Džedaja. Braća Dast su sa planete Korelije, koja je neki svemirski Voždovac devedesetih ako hoćete, i oni su imali veoma mučno detinjstvo. Stariji je bio diler droge, mlađi je bio prodat u roblje. Iz tog pakla ih je izvukao Skajvoker i doveo ih u svoj hram Džedaja, da ih obučava veštinama Sile.

foto: Tamara Antonović

Glavne uloge u ovom ostvarenju su Darko ivić kao Nol Dast, Slaven Došlo u ulozi Kesa Dasta i Jana Milosavljević kao Mala.

foto: Tamara Antonović

Espreso.co.rs portal jedini je medij koji je imao privilegiju da bude na snimanju ovog neverovatnog projekta koji će Srbiju staviti ne samo na mapu Holivuda već i sveta! S obzirom da je ovo fan film moramo da naglasimo da je samim tim i apsolutno neprofitabilan kako ne bismo kršili prava Lukas filma, sve je rađeno na bazi velike ljubavi i entuzijazma cele ekipe. Kao novinar, moram priznati da sam bila na dosta snimanja, ali atmosferu koja je vladala na lokacijama bila je i više nego magična, zaista se rodio jedan poseban svet u kom su mašta i ljubav odradili sve što je potrebno.

foto: Tamara Antonović

Gledati reditelja Stevana Filipovića na delu je čista magija, njegova euforija bila je zarazna pa smo i mi, tačnije ja postala deo projekta i davala sam sve od sebe da olakšam ekipi, da donosim, prinosim, popravljam kostime, sređujem frizure, vozim ekipu i sve što sam osećala da treba u datom momentu.

Uvek čitaoci vole da znaju anegdote sa snimanja kojih je bilo dosta, ali sve su bile jako duhovite, zanimljive, a ljubav prema filmu će se odraziti i na ovaj jedinstveni projekat.

foto: Tamara Antonović

Nakon premijere, samo na Espreso.co.rs portalu moći ćete ekskluzivno da pogledate i "Making of" za film koji će osvojiti vaša srca, a sasvim smo sigurni da će vas nasmejati ali i ubediti da pogledate film.

Premijera filma je 17. decembra, a mi vam eksluzivno predstavljamo prvi trejler za "Breaking Point: A Star Wars Story".

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.