Ok, hipsteri su, ali su u ovih 8 situacija zaista preterali! (FOTO)

ovo je blizu parodije

Ok, hipsteri su, ali su u ovih 8 situacija zaista preterali! (FOTO)

Oni su tako jedinstveni da je to ponekad i previše
Objavljeno: 09:20h

Termin "hipster" pojavio se prvi put davnih 40-ih godina prošlog veka i označavao je pripadnike bele srednje do više klase, koji su imali afinitete prema tadašnjoj džez i bluz sceni. Pored muzike, trudili su se da prisvoje stil oblačenja, način govora i kompletan imidž muzičara. Hipsteri sebe nazivaju pripadnicima alternativne, kontra-kulture i teže da vežu za sebe pojmove neponovljivosti, svakodnevne nemarnosti uz generalnu društvenu osvešćenost i jedinstveni stil. Sledećih osam fotografija dokaz su da postoje hipsteri koji su blizu sopstvene parodije. 1. Izaći na ulicu jašući kamilu?

Sobadsogood/Hipster
Ko bi normalan ovako nešto uradio? 2. Ko još koristi pisaću mašinu i to u sred kafića.
Sobadsogood/Hipster
Ovo je pravi "old school" fazon. Samo čiji je ovo mobilni pored nje. Možda ipak nije pravi hipster. 3. Ovu jaknu bi možda nekako podneli, ali u kombinaciji sa šarenim helankama.
Sobadsogood/Hipster
To je već previše. Čarape sa natpisom "meso" ne želimo ni da komentarišemo. 4. Ovako se raspištoljiti u sred nekog restorana je prosto nedopustivo.
Sobadsogood/Hipster
Ovaj hipster je mogao makar da obuje cipele. 5. A gde su ova trojica hipstera ovako krenuli?
Sobadsogood/Hipster
Stil je diskutabilan, previše kariranih stvari na jednom mestu, ali pogledajte frizuru prvog momka sa leve strane. Kako uopšte vidi gde hoda? 6. Da, opet pisaća mašina.
Sobadsogood/Hipster
Izgleda da hipsteri obožavaju da lome prste. 7. Od frizure, preko tetovaže do odeće - ovaj dečko je pravi pravcati hipster.
Sobadsogood/Hipster
Ipak, najviše pogleda sigurno je privukao izbor šortsa. I naravno kaiša. 8. Ko bi rekao da neko toliko voli da nosi naočare da mora da ih tetovira?
Sobadsogood/Hipster
Hipsteri verovatno znaju odgovor. A kako bi bilo da stavi i prave naočare preko ovih? Ono što možemo zaključiti iz ovoga je da im sigurno nije lako. (A. Đorđević / Sobadsogood.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.