EKSKLUZIVNO Pogledajte prvi trejler za film “Asimetrija”
Foto: Promo

film

EKSKLUZIVNO Pogledajte prvi trejler za film “Asimetrija”

Posle međunarodne premijere, film će biti prikazan i u Beogradu, u okviru Festivala autorskog filma, 23. novembra u Kombank dvorani

Objavljeno: 15:05h

Čitaoci portala Espreso.co.rs prvi su u prilici da pogledau trejler za debitantski film rediteljke Maše Nešković koji će premijerno biti prikazan na Festivalu autorskog filma, 23.11. u 19 časova u Kombank dvorani.

Film “Asimetrija”, prvi dugometražni film mlade rediteljke Maše Nešković, imao je svetsku premijeru 17. oktobra u okviru takmičarskog programa “New Directors Competition” 43. Međunarodnog filmskog festivala u Sao Paulu, u Brazilu, gde je naišao na odličan prijem publike.

foto: Promo

Posle međunarodne premijere, film će biti prikazan i u Beogradu, u okviru Festivala autorskog filma, 23. novembra u Kombank dvorani.

foto: Promo

U ovom ostvarenju koje dovedi u pitanje transformaciju ljubavnih odnosa tokom vremena i razloge zbog kojih se veze raspadaju, uloge tumače: Daria Lorenci Flatz, Uliks Fehmiu, Mira Janjetović, Mladen Sovilj, Lola Vitasović, Mateja Poljčić, Dubravka Kovjanić, Milica Stefanović, Tamara Krcunović, Ljubomir Bandović...

foto: Promo

Film je sniman tokom leta 2017. godine u koprodukciji producentskih kuća “This and That Productions” iz Srbije, “Korektif” iz Slovenije i “Nightswim” iz Italije, uz podršku Filmskog centra Srbije.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.