Spoj prirode i dobre zabave! Počinje Supernatural festival! (FOTO)

oplemenimo se!

Spoj prirode i dobre zabave! Počinje Supernatural festival! (FOTO)

Ove godine,"Supernatural piknik“ se održava u subotu 23. aprila u Košutnjaku, kod Hajdučke česme, sa početkom u 10h
Objavljeno:

Jedinstven festival u prirodi, Supernatural, već deset godina okuplja ljude svih uzrasta, a bavi se ekološkim temama, zdravim načinom života i promoviše principe organske poljoprivrede. Rekordan broj prijava za Demofest! Svi bi na binu sa Hladnim pivom! (FOTO)

Promo
Ove godine, "Supernatural piknik“ se održava u subotu 23. aprila u Košutnjaku, kod Hajdučke česme, sa početkom u 10h. U fokusu desetog izdanja su Zelena pijaca, Wellness program, joga, kapuera, ali i DJ setovi legendi beogradskog noćnog života. Ulaz na jubilarni, deseti Supernatural festival je besplatan.
Promo
Supernatural festival od 2007. godine proslavlja međunarodni Dan planete zemlje, sa ciljem edukacije i podizanja svesti javnosti o značaju očuvanja životne sredine. Jedinstven festival u prirodi, Supernatural, već deset godina okuplja ljude svih uzrasta, a bavi se ekološkim temama, zdravim načinom života i promoviše principe organske poljoprivrede. Ove godine, "Supernatural piknik“ se održava u subotu 23. aprila u Košutnjaku, kod Hajdučke česme, sa početkom u 10h. U fokusu desetog izdanja su Zelena pijaca, Wellness program, joga, kapuera, ali i DJ setovi legendi beogradskog noćnog života. Ulaz na jubilarni, deseti Supernatural festival je besplatan.
Promo
Supernatural festival od 2007. godine proslavlja međunarodni Dan planete zemlje, sa ciljem edukacije i podizanja svesti javnosti o značaju očuvanja životne sredine. Kao najveći ekološki događaj u Srbiji, koji okuplja više od 10.000 ljudi, Supernatural neguje koncept dnevnog festivala kako bi posetioci imali priliku da se druže, steknu nova znanja iz ekologije i zaštite životne sredine, uživajući u dnevnom svetlu i prirodi. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.