Sećate se pandura ribara koji hapse varioce na Dorćolu? Evo koju akciju spremaju na Exitu! (VIDEO)

Duvač Vs. speks!

Sećate se pandura ribara koji hapse varioce na Dorćolu? Evo koju akciju spremaju na Exitu! (VIDEO)

Pošto je Espreso prošle nedelje pisao o tome kako anderkaver policajci prerušeni u alase "pecaju" naduvane po Dorćolskom keju, stigao je i odgovor na tu akciju policije! I totalno je presmešan!
Objavljeno: 09:20h

Sigurno ste se uvek pitali kako to izgleda kada se sukobe mišljenja dva najljuća neprijatelja - naduvanog lika i anderkaver policajca iliti klasične paranoje i "brilijantnog" pandurskog uma. Vrsni humoristi iz "Dnevnjaka" su nam, posle pisanja Espresa o tome kako anderkaver policajci hapse uživaoce marihuane na Dunavskom keju na Dorćolu, omogućili da vidimo kako izgleda sudar ta dva sveta - Policije i duvača! Beogradski duvači u panici: Evo na koji fazon prerušeni policajci danas hapse varioce po Dorćolu! Njih dvojica, iz dva potpuno različita ugla, otkrivaju koji su najveći problemi u našoj državi, kada su počeli da se bave svojim poslom, da li su za rizlu ili pajp i gde će se panduri štekati na Exitu

Za razliku od naduvanog lika kojima su najveći problemi naše države nezaposlenost, nedostatak perspektive i još jedna krucijalna mana - sličnost taksi vozila sa pandurskim kolima, gos'n policajac je imao zaista ozbiljnije probleme. Kao i većina pandura, on je o problemima naše države razmislio poprilično duboko i nikako subjektivno. Kao goruće je izdvojio - nameštenost vožnji u luna parkovima, rejv žurke poznatije kao "asteri" na kojima ljudi sa cvikama, iako nema prirodne svetlosti, igraju na leđima i naravno, narkomanija kanabinoidnog semena. Ljoljo Vs. Ćoso: Plakanje od smeha kad se sretnu Crnogorac iz Beograda i Srbin iz Podgorice! (VIDEO) S obzirom da pandur radi kao anderkaver, sasvim je prirodno što nam je otkrio celu taktiku hvatanja duvača na Exitu. Uživaoci opojnih sredstava, budite obazrivi u blizini strmih stepenica i plešućoj areni, ali nemojte se ni u Crnoj Gori opuštati! Iz plićaka će vas vrebati specijalna jedinica zadužena za morski ples, koja će pratiti svaki vaš korak. Slaviša i Slavica haraju internetom: Ko je famozni par i zašto ih svi gledaju? (VIDEO) Koliko je duvač paranoičan, a pandru premudar, i gde to možete da naručite sutlijaš kad vam se prijede, saznaćete u videu.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.