Tajni grob velikana: Posle godinu dana konačno otkriveno gde počiva Đuza Stojiljković! (FOTO)

misterija razrešena

Tajni grob velikana: Posle godinu dana konačno otkriveno gde počiva Đuza Stojiljković! (FOTO)

Nešto manje od godinu dana nakon smrti barda jugoslovenskog glumišta, javnost i Đuzine kolege ne znaju gde mogu da zapale sveće i odnesu cveće... A mesto gde je sahranjen otkriveno je tako što je njegova žena praćena kad mu je davala 40 dana
Objavljeno: 10:37h

Prošlo je skoro godinu dana kako je preminuo velikan srpskog glumišta, Vlastimir Đuza Stojiljković, a njegovi prijatelji i kolege, sve do sada nisu znali gde se nalazi njegov grob. Bata nije znao za Gaginu smrt! Kada su mu rekli, on je zaplakao: Otišao je moj mlađi brat! (FOTO) Novinari su skoro sat vremena tragali za njegovim spomenikom, do kog ima sigurno pola sata hoda na periferiji Novog groblja u Beogradu. Glumčeva supruga Dušanka Stojiljković odlučila je da urnu s njegovim pepelom položi u grobnicu sa ostacima svojih roditelja Živka i Vere Vranjanac.

Po Đuzinoj smrti, njegov verni drug Vlasta Velisavljević nije bio pozvan ni na njegovu kremaciju ni na polaganje urne, a slučajno je i sam saznao gde može da ode i poseti svog kolegu iz klase i prijatelja. Sećate se Senke iz Nacionalne klase? Ovako ona danas izgleda! (FOTO) (VIDEO) - Niko nije znao gde je sahranjen, ali saznalo se. Jedan električar iz Ateljea pratio je Dušanku kad mu je davala 40 dana. Sedeo je pred njenom kućom i čekao da ona krene na groblje. Sad znamo gde je i mogu da odem da mu upalim sveću - rekao je Vlasta.
Umetnik ne razume odluku kolegine supruge Dušanke da mu tokom poslednjih dana zabrani kontakt s kolegama. - Obilazio sam ga. Dušanka je zabranila svima da ga posećuju, ali meni nije mogla. Rekao sam onom upravniku: "Nemojte da se šalite, ko meni može da zabrani da vidim Đuzu." Kaže on da su se oni tako sporazumeli s familijom - ispričao je Vlasta. (Espreso.co.rs/ Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.