Oliver Dragojević: Ljubomorno čuvam svoju intimu! (FOTO)

iskreno o sebi

Oliver Dragojević: Ljubomorno čuvam svoju intimu! (FOTO)

Poznat kao neko ko emociju najbolje prenosi pesmama dok je u razgovoru relativno zatvoren, Oliver je ipak "otvorio dušu“
Objavljeno:

Jedna od najvećih zvezda sa ovih prostora, čovek koji je simbol za more i ljubav, Oliver Dragojević ovih dana u Splitu predstavio je "krunu“ svoje dosadašnje saradnje sa svojim prijateljem i kolegom, jednako popularnim i voljenim Zlatanom Stipišićem Džibonijem- album "Familija“. Promenili plan turneje zbog Srbije! The Prodigy stiže na Exit festival! (VIDEO)

Poznat kao neko ko emociju najbolje prenosi pesmama dok je u razgovoru relativno zatvoren, Oliver je ipak „otvorio dušu“ i u ekskluzivnom radijskom intervjuu za Naxi radio otkrio sve o tome kako je stvorena ova nova "familija“. - Džiboni uvek ima osamsto planova a jednom prilikom je predložio zajedno nešto napravimo. Doneo je pesme kod mene, u Veloj Luci, zavukli smo se u jedno malo potkrovlje, on je doneo gitaru a ja klavijature i čim smo krenuli da sviramo odmah sam shvatio da će to biti nešto super... - Džiboni je predložio da se zovemo "Familija“ a ja nisam bio siguran kako će baš dva muškarca biti familija, da nije to neka poruka u prenesenom smislu, priča Oliver kroz smeh i dalje objašnjava odlučili smo da uključimo sve one koji su nama zadovoljni i kojima smo mi zadovoljni i da povežemo svu tu energiju kroz muziku- i tako je nastala Familija. Oliver Dragojević je, svakako, najpoznatiji po pesmama koje je za njega pisao legendarni Zdenko Runjić a na pitanje da li je on sam nekad napisao neki stih iskreno kaže: -Jesam ali ih nikada nisam nikome pokazao... Ne slažem se sa tim da čovek svoju intimu treba da otkrije bilo kome; možda sam egoista ili sam tvrdoglav ali ne dam! Da sam ja autor, ja nikome ne bih davao pesme. Deveto izdanje Beldocsa: Festival najboljih dokumentarnih filmova iz celog sveta počinje 12. maja!
Prvi veliki intervju Olivera Dragojevića za jednu radio stanicu u Srbiji poslušajte ove subote, od 12h ekskluzivno na Naxi radiju (http://www.naxi.rs/live) i Naxi Nacionalu (http://www.naxi.rs/naxi-nacional-najveca-radijska-mreza-u-srbiji). (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.