Zdravo Beograde! Evo kako je Enrike Iglesijas pozdravio publiku u Srbiji! (VIDEO)

kakav šmeker!

Zdravo Beograde! Evo kako je Enrike Iglesijas pozdravio publiku u Srbiji! (VIDEO)

Poznati pevač održaće koncert u Kombank Areni 10. maja, a pred dolazak u Srbiju Enrike je rešio da pozdravi sve svoje fanove
Objavljeno:

Pop zavodnik, Enrike Iglesijas koji će održati koncert u Kombank Areni, 10. maja, poslao je pozdrav svojim obožavaocima u Srbiji. - Zdravo Beograde, ovde Enrike Iglesias, vidimo se 10. maja na veoma posebnom koncertu. Vidimo se tamo – poručio je Enrike u video snimku. Najluksuznija svadba na svetu! JLo, Sting, Bijonse i Elton Džon na venčanju ruskog milijardra (VIDEO)

višestruko nagrađeni umetnik, Enrike Iglesias, ostvario je zavidne uspehe u svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri najistaknutijih latino pop umetnika svih vremena
Njegovi hitovi su više od 70 puta došli do prvih pozicija raznih lista slušanosti! sarađivao je sa svetskim muzičarima i osvojio najprestižnije muzičke nagrade. Možda su veliki zavodnici, ali im je zato nešto drugo malo! (GIF)
u glumačkim vodama gde je sa Selmom Hajek, Antoniom Banderasom i Džonijem Depom glumio u filmu Roberta Rodrigeza “Bilo jednom u Meksiku” Zajedno imaju više klikova nego planeta stanovnika! Najgledaniji spotovi Jutjuba! (VIDEO)
10. maja u Kombank Areni su u prodaji po cenovnim kategorijama: 2990 din za parter, za sedenje od: 3690, 3900, 4590, 4990, 5990 i za fan pit 5990 dinara.
10. maja biće zasigurno mesto ludog provoda u kojoj će atmosferu do usijanja dovesti popularni hitovi Not in love, Tonight, Do you know, Turn the night up, I like it, Bailamos, Ring my bells, Hero, Bailando.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.