Bubuljičave i bucmaste: Prepoznajete li najpoznatije srpske sestre pevačice? (FOTO) (VIDEO)

Talenat od malih nogu!

Bubuljičave i bucmaste: Prepoznajete li najpoznatije srpske sestre pevačice? (FOTO) (VIDEO)

Devojke su nastupale na engleskom jeziku u emisiji " Da li sam te već" na Trećem kanalu i već tad su pokazale svoje izuzetno pevačko umeće
Objavljeno:

Sestre Kristina i Aleksandra Kovač sad su uspešne pevačice. Mi vas, međutim, vraćamo u period kad su bile klinke koje su tek započinjale karijeru. Da li ste čuli kako Valter brani Sarajevo na kineskom? Crkavanje od smeha :) (VIDEO)

Printscreen/Youtube/
One su nastupale i pevale na engleskom jeziku na Trećem kanalu u emisiji " Da li sam te već". Devojke su veoma mlade započele karijeru ali im je još tada smetalo što je sve kompjuterizovano i što nema živih instrumenata. Kristina je bila posebno nezadovoljna tom činjenicom. Zašto je Anđelka foka, a Andrija gorila? I kako se ratosiljati lude bibliotekarke koja voli šlagere? (FOTO)
Printscreen/Youtube/
Aleksandra je takođe pokazala veliki talenat i perfektan glas. Ona je zadržala svoj prepoznatljiv znak, boju kose i imidž. Nemo mi lozu od kave razdvajat! 18 najluđih MEME odvala Šćepana Šćekića - valjanje od smeha!
Printscreen/Youtube/
Devojke su imale i svoj spot i još jednog aktera u njemu. Kada ih slušamo, uopšte nismo iznenađeni njihovim uspehom jer su sestre bile veoma talentovane još tada. Izgleda da im je to genetski. Tragične sudbine koje su potresle Balkan:Ovi velikani su otišli bez poslednjeg naklona! (FOTO)
Printscreen/Youtube/
Ceo snimak možete pogledati ovde:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.