Budimo humani! Spasimo Manyu! (FOTO) (VIDEO)

MANYA, IZDRŽI!

Budimo humani! Spasimo Manyu! (FOTO) (VIDEO)

50 DJ-eva i 15.000 ljudi u borbi za Manjin život, a među njima i mnogi muzičari, glumci, pevači
Objavljeno: 16:46h

Mladi srpski glumci Aleksandar Radojičić i Viktor Savić već nekoliko meseci nizom akcija pokušavaju da pomognu svom teško bolesnom prijatelju. Ovih dana organizuju jedan od najvećih humanitarnih festivala “Dance 4 Manya” koji su podržale i mnoge druge poznate ličnosti. Dance4Manya Festival: Pleši za Nemanjino ozdravljenje! (FOTO)

Promo
Andrija Milošević, čiji humor, ali i humanost ne poznaju granice, priključio se humanitarnoj akciji Dance4Manya na koju, kako i sam kaže nije mogao da ostane ravnodušan.
Promo/Andrija Milošević
- Odavno nisam video ovoliku homogenost i jedinstvo naše omladine. Ja sam i dalje bez teksta, ovo je podvig koji treba da se obelodani u javnosti - rekao je Andrija i pozvao sve ljude na odličan provod, ali i da na razne druge načine učestvuju u ovoj velikoj humanitarnoj akciji.
Promo/Viktor Savić
Poznati srpski di-džej Manya, Nemanja Ivanović, boluje od retkog oblika maligne bolesti, a njegovo lečenje u Nemačkoj košta 120 000 evra. Ovo je bio povod da se ujedini cela srpska scena elektronske muzike i napravi najveći događaj ikada viđen u Beogradu, Dance 4 Manya festival, koji se održava 16. i 17. oktobra u BelExpo centru. Na festivalu će nastupati zasigurno najveća domaća imena domaće elektronske muzike: Marko Nastić, Dejan Milićević, Erick Kasell, Danijel Čehranov, The Wreckage, Kristijan Molnar i mnogi drugi.
Promo/Sara Jovanović
U ovu akciju uključio se veliki broj javnih ličnosti: Sergej i Branislav Trifunović, Đule Van Gog, Tamara Aleksić, Ana Štajdohar, Sara Jovanović i mnogi drugi. Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama Eventim-a i DD Tikets-a po ceni od 500 dinara za jedan, odnosno 800 dinara za oba dana festivala. Više informacija na www.zamanju.rs


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.