Mili moj batice, ljubi te i voli brat! Gordan Kičić se oprostio od svog Marinka (FOTO)

uvek si bio svoj

Mili moj batice, ljubi te i voli brat! Gordan Kičić se oprostio od svog Marinka (FOTO)

Glumac je svog prijatelja nazvao carem i šmekerom i dodao kako će mu neopisivo nedostajati
Objavljeno: 15:08h

Na komemoraciji Marinku Madžgalju održanoj danas na velikoj sceni "Ateljea 212" našao se veliki broj njegovih kolega i prijatelja, koji su se kroz suze i smeh oprostili sa ovim velikanom našeg teatra. Srce da vam pukne od tuge: Svi pevali u suzama uz Marinkov Svadbarski sokak! (FOTO) (VIDEO)

Filip Plavčić
Tražio bi da pričamo gluposti, da lupamo da bi se on smejao: Dirljiv oproštaj Amidžića i Milošević od Madžgalja! Kolege s kojima je Marinko dugo godina sarađivao, izašle su na scenu kako bi uputile poslednje reči svom dobrom drugu. Među njima se našao i Marinkov dugogodišnji kolega Gordan Kičić. On je svog baticu, kako su se njih dvojica međusobno zvali, nazvao carem i šmekerom i dodao kako će mu neopisivo nedostajati. Mirjana Madžgalj: Vratite mi mog Marinka da ga majka još jednom poljubi! (FOTO)
Filip Plavčić
Majci Marinka Madžgalja pozlilo na komemoraciji! (FOTO) - Bato, batanko, batice, milijen, direktore... govorili smo jedno drugom. Bio si duhovit i šarmantan i neodoljiv i talentovan za sve. Mogao si sve. Bio si car. Bio si šmeker. Voleo si da te vole. I obožavao si. Pevao si najbolje od svih nas. Znao si sve pesme ovog sveta, rekao je Kičić. Amidžić tri dana plakao, pa jedva progovorio: U šoku sam i paklu zbog Marinkove komemoracije i sahrane Kičić je istakao kako je Marinko bio prava ljudina. Sad smo u suzama od tuge, a ovako nam ih je Madžgalj mamio humorom! (FOTO) (VIDEO) - Tugu i bes si pokazivao samo na sceni, a u životu samo radost i sreću. Ni za koga nisi rekao ništa loše, ni sa kim se posvađao nisi. Bio si svoj i držao si do sebe, rekao je glumac. - Neviđeno ćeš nedostajati. Mnogo toga je trebalo da nam daš, a ovo je bio samo početak. Mili moj batice, ljubi te i voli brat, završio je Kičić. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.