Ovakav intervju nikad niste čitali: Gaga Nikolić prvi i poslednji put otvoreno o Mileni i nepoznatim detaljima iz svog života!

intimna ispovest

Ovakav intervju nikad niste čitali: Gaga Nikolić prvi i poslednji put otvoreno o Mileni i nepoznatim detaljima iz svog života!

Ovo je jedini intervju u kome je Gaga javno pričao o detaljima svoje velike ljubavi s Milenom
Objavljeno: 09:10h

Pre tačno deset godina, legendarni glumac Dragan Nikolić dao je intervju magazinu Story u kom je prvi i poslednji put govorio o tada nepoznatim stvarima. Milena, ti si nam sad i Milena i Dragan: Na ove reči velika Milena Dravić je tiho zajecala Brak s koleginicom Milenom Dravić mnogima je predstavljao simbol večne ljubavi, a tako je i bilo, pošto je glumica bila žena njegovog života. R.I.P. moj mali brate, moj mali prinče: Kako je Bata Živojinović zaista podneo smrt Gage Nikolića?

A photo posted by @cali.zvrk on

bilo je trzavica i svađa, kao i lepih trenutaka.
tako da smo imali prilike da se uželimo jedno drugog. Lauš se najemotivnije oprostio od Flojda: Oprosti mi što te cinkarim, Gago, ali... Da li ste vi Krstaš ili Čuburac?
Fonet
Tuga! Svi su se skamenili - kad je Šerbedžija suznim očima ovo rekao Mileni na oproštaju od Gage! Kad ste jednom prilikom bili u Sarajevu, imali ste mali problem s neplaćenim računom. Ispričajte nam nešto više o tome. Jedan jedini! Ovo što je Gaga uradio pred samu smrt - najbolje dokazuje kakva je ljudina i šmeker bio! S bračnim stažom od 35 godina, Milena i vi prava ste retkost među glumcima. Kako ste izbegli porodične lomove i prevare?
Story.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.