Lauš se najemotivnije oprostio od Flojda: Oprosti mi što te cinkarim, Gago, ali...

Oprosti Milena, oprosti Gago!

Lauš se najemotivnije oprostio od Flojda: Oprosti mi što te cinkarim, Gago, ali...

Čuveni glumac napisao je možda i najličniji poslednji pozdrav svom dragom prijatelju i kolegi
Objavljeno: 09:44h

Veliki prijatelj Dragana Nikolića, Žarko Laušević oprostio se od Gage na jako dirljiv i emotivan način. Tuga! Svi su se skamenili - kad je Šerbedžija suznim očima ovo rekao Mileni na oproštaju od Gage! - G veliko kao Grad Beograd, A glasno kao Azbuka, kao njen početak, G kao Gospodin, A kao Antologija šarma, mere i ukusa - napisao je Laušević i na nesvakidašnji način opisao šok i tugu koju je izazvala smrt Dragana Nikolića. Prvi do kovčega! I Žarko Laušević na sahrani Dragana Nikolića! (FOTO)

- Kao da je neko bacio veliku bombu na Beograd. Užasnu bombu i napravio toliko štetu da je nikakve raparacije neće i ne mogu nadoknaditi. Milena, ti si nam sad i Milena i Dragan: Na ove reči velika Milena Dravić je tiho zajecala Laušević je istakao i kolika je Nikolićevim kolegama čast bila što imaju priliku da sarađuju s njim. - Srećni smo bili, svi u njegovom društvu. Na sceni, u kadru, u kafani. Privilegovani. Uživali u njegovim dosetkama. Uživali u njegovoj glumi. Kako smo sad nekako mali, a jesmo - objasnio je Laušević.
Glumac je otkrio i jednu tajnu pokojnog kolege i njegove supruge Milene Dravić. - Oprosti mi što te, evo cinkarim, Gago, ali ja ne znam nikog ko je toliko i samo tako delao, kao ti, kao Milena što je. Ljubavi, sebe, svega. Naše je samo što damo drugima! Da, tu plemenitu hrišćansku poruku jeste rekao jedan veliki Otac, ali ne zna nikog ko je toliko i samo tako delao, kao ova Njegova deca. Oprosti mi, Milena, oprosti, Gago! (Espreso.co.rs/ NIN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.