Kakani, Govnica i Tvrdokak uče decu da kake! Srđan Dragojević napravio hit hitova! (FOTO)

neizmerno kakbavno!

Kakani, Govnica i Tvrdokak uče decu da kake! Srđan Dragojević napravio hit hitova! (FOTO)

Naš reditelj Srđan Dragojević napravio je jednu jako neobičnu slikovnicu "Kakagrad" koja će pomoći roditeljima u teškoj životnoj situaciji
Objavljeno: 09:42h

Naš poznati reditelj Srđan Dragojević napravio je jako neobičnu slikovnicu pod nazivom „Kakagrad“. U ovoj slikovnici Dragojević nam prenosi jednu životnu situaciju koja teško pada roditeljima, a ni mališanima nije lako. Naučiti dete da ide na nošu, skinuti pelene, ponekad deluje kao nemoguća misija. Ali nije tako. Barem ne u knjizi „Kakagrad“. Sećate se Marine iz filma Mi nismo anđeli? Evo kako danas izgleda! (FOTO) Mali Aca je nošu koristio za igru, a za šolju nije hteo ni da čuje! Mama i Tata bi jednog dana bili ljuti, drugog dana tužni, pa sve tako ukrug. Sve dok jednog dana Tata nije Aci otkrio neobičnu priču o Kakagradu u koji odlaze sve kake.

Promo
Uz duhovitu priču Srđana Dragojevića – proverenu na sopstvenim mališanima – i uz izuzetne ilustracije Nemanje Ristića, ova nesvakidašnja slikovnica biće prava podrška na putu ka osamostaljivanju deteta. Uz njih smo rasli, plakali i smejali se: 10 najgledanijih srpskih filmova svih vremena! (VIDEO) Kakani, Govnica, Tvrdokak i drugi junaci pokazaće malom Aci da taj korak može da bude baš uzbudljiva avantura.
Promo
Slikovnicu „Kakagrad“ Srđana Dragojevića od četvrtka, 17. marta možete pronaći u svim knjižarama Delfi i ostalim Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.