Akustični fest: Sviraj malo akustično ove subote u Klubu Akademija 28! (FOTO) (VIDEO)

događaj za sve

Akustični fest: Sviraj malo akustično ove subote u Klubu Akademija 28! (FOTO) (VIDEO)

Na manifestaciji će nastupiti "Bulevar vodenih mozaika", kantautorka Anita Iličić i elektro-akustični sastav "Orea"
Objavljeno:

U subotu 19. marta u 21h u klubu Akademija 28 održaće se akustični festival "Sviraj malo akustično". Od Mike Antića i Bebi Dol do Jokse i Šerif Marije! 5 decenija Srbije na Evroviziji (VIDEO)

Promo
Na festu će nastupiti "Bulevar vodenih mozaika", kantautorka Anita Iličić i elektro-akustični sastav "Orea". OREA je dvočlani elektro-akustični sastav iz Novog Sada, koji čine Borko Basarić (bas i akustična gitara) i Milan Nenin (električna gitara). Svoju muziku karakterišu kao world music tj. spoj različitih uticaja bluza, džeza, flamenka i klasike.
Promo
Beogradski sastav, "Bulevar vodenih mozaika", nastao je sredinom 2010. godine. U zanimljivom nazivu benda kriju se priče o prolaznosti, traženjima, nadanjima, pritiscima, ćutanjima ... O svemu onome što čini nas i o čemu piše život. Članovi ovog sastava su: Aleksandar Kovačević (vokal, gitara), Dragan Bogdanović (bas gitara), Dušan Jevtić (gitara) i Borko Stojačić (bubnjevi).

o pesmama na svom albumu prvencu “Orion” kaže da su retrospektiva svega proživljenog Anitin vokal je snažan, a energija koja
pesama
a mesta se mogu rezervisati na: 011 3619 342

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.