Nil Jang objavljuje knjigu TO FEEL THE MUSIC
Nil Jang, Foto: Profimedia

audiofil

Nil Jang objavljuje knjigu TO FEEL THE MUSIC

Ovo izdanje se Nilovim nastojanjima da ljubiteljima muzike priušti slušanje visokokvalitetnih audio zapisa

Objavljeno:

Slavni kantautor Nil Jang objaviće novu knjigu pod nazivom “To Feel The Music: A Songwriter’s Mission to Save High-Quality Audio” 26. maja ove godine, javljaju svetski mediji.

“To Feel The Music”, kako joj sam podnaslov kaže, bavi se Nilovim nastojanjima da ljubiteljima muzike priušti slušanje visokokvalitetnih audio zapisa. O tim naporima svedoči i kampanja koju je pokrenuo na Kickstarteru za Pono player, koji je imao nameru da spoji najviši kvalitet zvuka s prenosivošću, jednostavnošću i dostupnošću. Sa Jangom je napisao tehnološki novinar i pisac Fil Bejker.

Sama kampanja postala je treća najuspješnija kampanja u istoriji stranice. Uprkos tome, Pono nije postigao komercijalni uspeh, ali Nil je ostao nepoljuljan u svojoj nameri, suprostavljajući se striming servisima koji koriste još niži kvalitet zvuka.

Reč je ujedno i o priči koja govori o pokretanju kompanije ni iz čega, kao i razvoju, proizvodnji i marketingu proizvoda, koja čitaoce upoznaje s usponima i padovima, kao i problemima s kojima se susrećemo kada zamisao odlučimo da pretvorimo u stvarnost. Tako će u knjizi, osim fanova Nila Janga moći da uživaju i oni koje zanima pozadina pokretanja startapa i razvoja proizvoda.

BONUS VIDEO: DUŠAN PETROVIĆ: Jedan bend ne čini njegova muzika, nego ljudi (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Balkanrock.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.