Tuga! Svi su se skamenili - kad je Šerbedžija suznim očima ovo rekao Mileni na oproštaju od Gage!

Legenda legendi!

Tuga! Svi su se skamenili - kad je Šerbedžija suznim očima ovo rekao Mileni na oproštaju od Gage!

U Ateljeu 212 održana je komemoracija Draganu Nikoliću. Okupila se kulturna elita BG-a, veliki broj glumaca, političara i drugih ljudi iz javnog života! Međutim, najupečatljiviji momenat su reči Radeta Šerbedžije koje je uputio Mileni Dravić
Objavljeno: 18:20h
Glumac Rade Šerbedzija je pored mnogih drugih kolega prisustvovao komemoraciji Dragana Nikolića i u svom stilu recitovao u čast Gage. Tuga do neba! Milena Dravić oprostila se od svog Gage na dirljiv način! (FOTO)
-
Svako od nas nosi svoga junaka u svojim sećanjima. Sasvim sam siguran da bi Dragan Nikolić bio u prvom timu jugoslovenske kazališne reprezentacije - rekao je Rade. Šerbedžija se dotakao prvog Gaginog pojavljivanja u filmu "Kad budem mrtav i beo" i rekao da su se "svi odmah zaljubili u to tamnoputo lice."
Darko Cvetanović
On se osvrnuo i na njegove uloge i istakao da su imale nešto zajedničko - jednostavnost i iskrenost i da je u tome tajna Dragana Nikolića. - Gaga je bio najveći laf koji se pojavio na beogradskom asfaltu. Svojom mađioničarskom magijom znao je od Dragana postati Dragan i Milena. Znali su u paru tako zasijati. Gago, moj dragi, pre par meseci rekao si mi:
"Rašo, ti nisi moj filmski brat, ti si moj pravi brat." Gago, ti nisi samo moj brat, ti si brat svih nas - kroz suze je rekao Šerbedžija.
Za kraj,
Šerbedžija se obratio Mileni. - Milena. Ti trebaš sada biti Milena i Dragan - završio je glumac. (A. Đ.)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.