Biće pravi vašar! Bajaga i Zvonko Bogdan na Šabačkom letnjem festivalu! (FOTO)

ŠLF! ŠLF! ŠLF!

Biće pravi vašar! Bajaga i Zvonko Bogdan na Šabačkom letnjem festivalu! (FOTO)

Najveći svetski brend iskoristiće svoje bogato iskustvo u organizaciji koncerata i festivala, snažne veze sa regionalnim izvođačima kako bi ovogodišnji festival bio iskorak u odnosu na dosadašnja izdanja
Objavljeno:

Najpoznatiji muzički kanal MTV preuzeće organizaciju četrnaestog izdanja Šabačkog letnjeg festivala, koji će se održati 29, 30. i 31. jula u Starom gradu na Šabačkoj tvrđavi. 3K dur, Ko će koga, Dodatno ubrzanje... 14 emisija zbog kojih je Treći kanal bio kultni!

Bajaga i instruktori i Zvonko Bogdan su prvi potvrđeni izvođači, koji će nastupiti na otvaranju festivala, 29. jula. Na konferenciji su govorili Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca, Igor Marsenić, član gradonačelnikovog tima za vizuelni identitet grada, Daryl Fidelak, direktor MTV Adria, i Nikola Jovanović, muzički urednik MTV kanala.
Aleksandar Koković
- Šabac je grad koji je u prethodnom periodu uradio mnogo kako bi se pozicionirao na kulturnoj mapi Srbije. Želim da u Šapcu bude više kvalitetnih sadržaja u kulturi. Zato smo odlučili da nam MTV bude partner u organizaciji Šabačkog letnjeg festivala, brenda našeg grada. Smatramo da nam iskustvo koje ima MTV može pomoći da festival podignemo na viši nivo i da povećamo regionalnu vidljivost ŠLF-a. Želim da se našem Šapcu, svi građani i gosti grada, tokom tri dana trajanja festivala provedu kao u bilo kojoj evropskoj metropoli. Dobro organizovan festival dovodi nove ljude u grad, što podiže turistički potencijal, a sa njim i lokalnu ekonomiju. To znači i više zarade za naše ugostitelje i otvaranje novih radnih mesta - saopštio je Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca.
- Veliko mi je zadovoljstvo što smo uspostavili saradnju Šabačkim letnjim festivalom. Raduje me što ćemo biti deo ovog projekta i što ćemo promovisati festival, Šabac i celu Srbiju kroz ovaj događaj u celom region, pa i Evropi - rekao je Daryl Fidelak, generalni direktor MTV Adria kanala. Najveći svetski brend u kategoriji zabave i inovativnog programa za mlade, MTV, iskoristiće svoje bogato iskustvo u organizaciji koncerata i festivala u celom regionu, snažne veze sa regionalnim izvođačima i znanje svog stručnog tima kako bi ovogodišnji ŠLF predstavljao iskorak u odnosu na dosadašnja izdanja festivala.
Prvi Šabački letnji festival održan je 2003. godine, do sada je ugostio preko 150 izvođača iz zemlje i regiona, a posebno se zalagao za afirmaciju mladih bendova. Neki od najpoznatijih izvođača nastupali su na festivalu u Šapcu: Dubioza kolektiv, Van Gogh, Rambo Amadeus, Darko Rundek, Massimo Savić, Goblini, Hladno pivo, Zabranjeno pušenje, Majke i mnogi drugi. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.