ESPRESO vam poklanja knjigu KAD LJUBAV POBEDI VREME
Svetski bestseler, Foto: Promo

TAJANSTVENI ROMAN

ESPRESO vam poklanja knjigu KAD LJUBAV POBEDI VREME

Met Hejg je britanski pisac knjiga za decu i odrasle, i poznat je po tome što meša realistične i fantastične teme

Objavljeno:

Prvih petoro čitalaca koji ostave komentar na ovom Facebook postu i jave nam se u inbox facebook stranice Espreso Kultura, uz puno ime i prezime dobiće po jedan primerak ove knjige!

Koliko života treba da proživimo da bismo pronašli sreću? Kad ljubav pobedi vreme priča je o tajanstvenom čoveku koji je živeo mnogo života, a sanjao samo o jednom, sasvim običnom.

Zamislite da stojite iza pozornice sa Šekspirom i posmatrate glumce na sceni. Ili da uz kapetana Džejmsa Kuka plovite morima i okeanima sa vetrom u kosi. Da ispijate koktele sa Ficdžeraldom i pričate o književnosti? To je sve ono što Tom može. Naizgled je kao vi i ja, uz jednu malu razliku: on živi već vekovima. A šta bi uradio da može da promeni sve? Da prestane da strepi od neumitnog prolaska vremena i odlaska dragih ljudi? Za koga bi mario, kakve bi bitke vodio i kojim stazama života bi Tom krenuo saznajte u novom romanu Kad ljubav pobedi vreme.

Tom ima četrdeset jednu godinu i tek što se ponovo doselio u London kako bi predavao istoriju u srednjoj školi (zaista savršen posao za nekoga ko je istorijske događaje iskusio iz prve ruke). Tamo upoznaje Kamij, zanosnu nastavnicu francuskog koja je podjednako oduševljena njim. Ali Društvo Albatros koje brine o ljudima kao što je Tom ima jedno vrlo važno pravilo: ljubav je zabranjeno voće. Dok stoji na raskrsnici bolnih sećanja iz prošlosti i novog života i romanse, a pod budnim okom vođe tajnog društva, on će morati da odluči da li želi da krene dalje i konačno pronađe sreću.

Met Hejg je britanski pisac knjiga za decu i odrasle, i poznat je po tome što meša realistične i fantastične teme. Njegove najprodavanije knjige prevedene su na 28 jezika i osvojio je brojne književne nagrade. Britanski i američki časopisi označili su ga kao „pisca ogromnog talenta“.Vulkan izdavaštvo do sada je objavilo dva naslova proslavljenog autora: Devojčica koja je spasla Božić i Dečak zvani Božić.

BONUS VIDEO: Espreso Live Session #1: On Tour

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.