BIZARNI SVET FRENKA ZAPE: Hologram i bend kreću na turneju
Frenk Zapa, Foto: Profimedia

nesvakidašnja turneja

BIZARNI SVET FRENKA ZAPE: Hologram i bend kreću na turneju

Uz Zapin hologram, na bini će se naći dugogodišnji saradnici ovog muzičara

Objavljeno:

Hologramska turneja pod nazivom “The Bizarre World Of Frank Zappa.” kreće u aprilu. Biće održano devet nastupa u SAD, Pre nego što se produkcija u maju preseli u Veliku Britaniju, a potom i u još nekolicinu evropskih zemalja.

Veliki broj sati ranije neprikazanih snimaka Zapinih nastupa iz ranih sedamdesetih činiće okosnicu ovih koncerata. Snimci koji su bili u sefu pune 44 godine biće prikazani uz "neviđene vizuale koji nude intrigantan pogled u Zapino kompleksno muzičko delo", kako stoji u najavi događaja.

Uz Zapin hologram, na bini će se naći dugogodišnji saradnici ovog muzičara - Rej Vajt, Majk Kinali, Skot Tuns, Robert Martin i Džo "Voltmajster" Trevers.

Zapin sin Ahmet u saopštenju kaže da je njegov otac bio "ljubitelj holograma" pre svoje smrti 1993. godine. "Moj otac i ja smo aktivno razmatrali 3D i holografiju. Zapravo, on je posvetio pola poglavlja knjige The Real Frank Zappa Book ovoj temi. Ovo je posveta i putovanje koje slavi genijalnu umetnost Franka Zape. Na ličnom nivou, osećam kao da završavam nešto što je moj otac započeo godinama ranije".

BONUS VIDEO: NAGRADA DOBRIČIN PRSTEN POSTHUMNO PRIPALA GLOGOVCU: Voja Brajović održao govor u čast velikana! SUZE U PUBLICI! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Consequence of Sound)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.