RASPEVANI DAN REPUBLIKE UZ ZABRANJENO PUŠENJE: Legendarni bend održao u Beogradu još jedan koncert za pamćenje
Raspevana proslava "Dana republike", Foto: Srđan Pajić

sinoć u subbeernom centru

RASPEVANI DAN REPUBLIKE UZ ZABRANJENO PUŠENJE: Legendarni bend održao u Beogradu još jedan koncert za pamćenje

Vrhunac koncerta bila je očekivano pesma "Dan Republike"

Objavljeno:

Zabranjeno pušenje nastavilo je sa tradicionalni koncertima u Beogradu 29. novembra, a nastup u klubu SubBeerni centar pretvorio se u raspevanu proslavu nekadašnjeg Dana Republike.

Pušenje predvođeno Sejom Seksonom predstavilo je beogradskoj publici nekoliko pesama sa novog albuma "Šok i nevjerica", koje su naišle na odličan prijem i pozdravljene burnim aplauzima.

Koncert je nastavljen omiljenim hitovima Zabranjenog pušenja iz svih faza karijere, pa se klub orio od horskog pevanja "Balade o Pišonji i Žugi", "Fikrete", "Juga 45", "Karabaje"....

Vrhunac koncerta bila je očekivano pesma "Dan Republike", a najveće iznenađenje nastupilo je kada je prema strogim pravilima o radu kluba, tačno u 23 časa na bini isključena struja. Publika, koje je uporno zvala bend na bis, horski je pevala "Dan kada je otišao Hase" i skandirala "Svi u napad" i "Jugoslavija".

Sejo Sekson je izašao na binu i otpevao celu pesmu bez mikrofona i muzičke pratnje, uz svesrdnu podršku publike, koja je ovakav kraj koncerta ispratila ovacijama.

BONUS VIDEO: Espreso intervju - Kralj Čačka

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.