Odlična vest za sve ljubitelje alternativnog zvuka! Besplatan cert Jarbola!

FREE ŽURKA

Odlična vest za sve ljubitelje alternativnog zvuka! Besplatan cert Jarbola!

- Nikada se nismo vezivali za aktuelne trendove. Naša muzika se bavi običnim čovekom i njegovim stanjima, a to je tema za svako vreme i mesto- izričiti su članovi benda
Objavljeno:

U četvrtak 18. februara u 21h u Velikoj sali Doma kulture, "Studentski grad“ na Novom Beogradu biće održan besplatan koncert grupe JARBOLI. Soul zvezda na Belgrade Calling festivalu: Džon Njumen dolazi na Tašmajdan! (VIDEO)

Veseli, entuzijastični i energični, svojom pozitivnošću i doslednošću pozivaju vas na ljubav i smeh, i poručuju da se oslonimo jedni na druge.
Grupa Jarboli, nastala početkom devedesetih u Beogradu, sama sebe žanrovski označava kao „istočnoevropski rokenrol“, a slušaoci je svrstavaju, pre svega, u široku oblast alternativnog/indi popa. Formirali su je Boris Mladenović, Daniel Kovač, Nemanja Aćimović i Žolt Kovač, a kasnije im se pridružila i pijanistkinja Sonja Lončar.

Podrška je važna izdat je 2014. godine. " Nikada se nismo vezivali za aktuelne trendove. Naša muzika se bavi običnim čovekom i njegovim stanjima, a to je tema za svako vreme i mesto."
podići na portirnici DKSG. pod okriljem je Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.