ESPRESO VAS VODI NA KONCERT: Delimo 2x2 karte za LUS KASAL u Sava centru
Španska diva, Foto: Profimedia

besplatne karte

ESPRESO VAS VODI NA KONCERT: Delimo 2x2 karte za LUS KASAL u Sava centru

Čuvena španska diva nastupiće na velikom koncertu 29. novembra, s početkom u 20:30

Objavljeno: 11:18h

Prva dva čitaoca/čitateljke koji ostave komentar na ovom Facebook postu i jave nam se u inbox facebook stranice Espreso Kultura, uz puno ime i prezime, dobijaju po dve karte!

Publika širom sveta Lus Kasal prepoznaje po čuvenim muzičkim temama iz filmova Pedra Almodovara, pre svih „Piensa en mi“ i „Un ano de amor“ iz kultnog filma „Visoke potpetice“.

Od izdanja, najpoznatija su „A contraluz“, „Como la flor prometida“, „Un mar de confianza“, a hit za sva vremena jeste pesma „Negra Sombra“ iz Oskarom nagrađenog filma „Mar adentro“, reditelja Alehandra Amenbara. Ukratko: jedna je od najpriznatijih španskih pop umetnica sa 14 albuma prodatih u 5 miliona primeraka.

Njen osećajni stil osvojio je mnoga srca širom sveta, a glamurozan nastup i sjajna vokalna interpretacija predstavljaju ono najbolje iz koncertne tradicije latino zvuka, čiji je najprepoznatljiviji predstavnik u ovom trenutku.

Mešajući žanrove tokom nastupa, Lus uspešno drži pažnju tokom koncerta svojom nezaboravnom harizmom i opčinjavajućim glasom, ne ostavljajući mesta sumnji – ova ikona mediteranskog stila, koji uvek ima svoju veliku popularnost u našim krajevima, jedna je od najvećih savremenih globalnih zvezda i klasa za sebe!

Lus Kasal je kod nas svakako najpoznatija po temi „Madrugas“ iz drugog dela filma „Montevideo, vidimo se“. Dobila je Gremi nagradu za životno delo, francuski Orden umetnosti i književnosti, prestižnu Goja nagradu, kao i ključeve grada Pariza i Madrida.

U Beograd dolazi sa potpuno novim koncertnim programom i spektakularnim dizajnom scene, kojim najavljuje novi album, koncipiran u formi emocionalnog dnevnika.

BONUS VIDEO: Emisija Kratki espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.