Prve uloge naših zvezda! Goncić počeo kao klinja sa vinjakom, Bjela sa puškom, a tek kad vidite Koju...

slatki kao med!

Prve uloge naših zvezda! Goncić počeo kao klinja sa vinjakom, Bjela sa puškom, a tek kad vidite Koju...

Naši glumci su još od malih nogu počeli da grade svoje karijere. Prvu ulogu Kojo je snimio sa 13, a Đuričko dok je bio u osnovnoj školi. A svima im je zajedničko da su bili preslatki kao klinci!
Objavljeno: 14:19h

Veliki broj naših glumaca, koji još uvek snimaju i rade, počeo je da radi na svojoj karijeri i pre nego što je ušao u pubertet. Nikola Kojo snima od svoje 13. godine, a Nikola Đuričko je bio osnovac kada se prvi put pojavio na malim ekranim u okviru Dečjeg obrazovnog programa. Ovakav Instagram profil ne postoji na planeti: Karijera Bate Životinje u 20 fotki (FOTO)

Prvi film koji je Nikola Kojo snimio sa nepunih 13 godina bio je "Rad na određeno vreme". Većina zapravo misli da se Nikola prvi put u ulozi glumca pojavio u "Ludim godinama", međutim, tada je on već imao glumačkog iskustva. Pre toga smo mogli da ga gledamo u "Igmanskom maršu" i seriji "Sivi dom". Ove zvezde su krile da boluju od smrtonosnih bolesti! Divili smo im se, a onda smo saznali njihove mračne tajne!

većina naših glumaca bio u Radio grupi Mike Aleksića. Jedna od njih je "Knjiga je da se čita".
Dragan Bjelogrlić kada je imao 15 godina i to u "Boško Buhi" Holivudske face koje su žene prevarile sa dadiljama! Zvale ih da im čuvaju decu, a one im ukrale muževe!
šest godina kasnije Bjelogrlić je upisao FDU. posle se priključio Radio grupi čuvenog Bate Miladinovića.
Svetislav Bule Goncić je verovali ili ne televizijski debi imao u reklami za vinjak.
24sata.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.