Ander d Brankov bridž: Red Hot Chili Peppers na srpski način! (VIDEO)

Blood Sugar Sex Magik

Ander d Brankov bridž: Red Hot Chili Peppers na srpski način! (VIDEO)

Ako ste fan četvorke iz Los Anđelesa onda bi trebalo da upoznate i srpsku verziju Red Hot Chilli Peppersa
Objavljeno:

Članovi najzauzetijeg domaćeg sastava koji izvodi muziku Peppersa, RHCP Real Tribute-a, na sceni izgledaju praktično identično kao Enotni Kidis, Fli, Čed Smit i Džoš Klinghofer. "Srpski Peppersi" se oblače isto kao slavna kalifornijska četvorka, tu je čuveni Flijev kostur kostim, a pevač Ivan Ristanović je potpuno skinuo Kidisov vokal, ali i njegove brkove i energiju na bini. Najbolji srpski kritičari tvrde da ove filmove ne smete da propustite na Festu! (FOTO) (VIDEO)

Tako da Breaking the Girl, Parallel Universe, Suck My Kiss, Blood Sugar Sex Magik, By the Way i drugi hitovi u domaćoj verziji zvuče tako da ih se ne bi postideli ni pravi RHCP. "Šlag na torti" za prave fanove je i to što RHCP Real Tribute sviraju i stvari koje se od Kidisa i ekipe više ne mogu čuti uživo. Neverovatna ljubavna priča Desanke Maksimović! On je bio prvi i jedini muškarac koga je poljubila!
Promo
A ovaj nastup ima i simbolike sa čuvenim hitom jednog od najpopularnijih svetskih bendova, Under The Bridge, pošto će se i održati ispod mosta, samo Brankovog, u četvrtak (18. feburar) u klubu Peron u Savamali.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.