UO NARODNOG POZORIŠTA BEZ SUMNJE: Jug Radivojević menja Hubača na mestu direktora Drame
Odluka sprovedena u delo, Foto: Filip Plavčić

epilog?

UO NARODNOG POZORIŠTA BEZ SUMNJE: Jug Radivojević menja Hubača na mestu direktora Drame

Upravni odbor Narodnog pozorišta u Beogradu, na sednici održanoj danas, saopštio je da je Željko Hubač premešten na mesto dramaturga, kao i da je reditelj Jug Radivojević preuzeo rešenje kojim se premešta na mesto direktora Drame nacionalnog teatra

Objavljeno:

UO je konstatovao i da je Jug Radivojević poslao mejl upravniku Narodnog pozorišta Dejanu Saviću, kojim "nije na pravni način odbio rešenje, ponudu i aneks ugovora kojim se postavlja na mesto direktora sektora Drame". U izvodu iz zapisnika sa sednice, objavljenom na sajtu Narodnog pozorišta, navodi se i da je UO konstatovao da je smenom v. d. direktora Drame Željka Hubača i imenovanjem Radivojevića na to mesto došlo do nezadovoljstva kod dela zaposlenih u pozorištu.

Zbog toga su deo ansambla Drame, ostali zaposleni, upravnik i smenjeni v. d. direktora Drame pozvani da mirnim putem otklone sve nedoumice i nesporazume, navodeći da legitimnim smatra jedino dogovor koji je postignut na zakonit i Statutom utvrđen način. Kompletan tekst izvoda iz zapisnika sa XXXVII sednice Upravnog odbora Narodnog pozorišta možete pročitati OVDE.

BONUS VIDEO: Espreso na probi grupe Fish in Oil - Kapu dole

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.