Wu-Tang Clan ponovo na okupu (VIDEO)
U skladu s reunion trendovima, Foto: Printscreen Youtube

reunion

Wu-Tang Clan ponovo na okupu (VIDEO)

Preživeli članovi rep kolektiva Wu-Tang Clan u televizijskom šou Džimija Kimela izveli su ‘C.R.E.A.M.’ i ‘Protect Ya Neck’, klasike sa albuma ‘Enter the Wu-Tang (36 Chambers)’

Objavljeno:

Preživeli članovi grupe, RZA, GZA, Method Man, Ghostface Killah, Raekwon, Inspectah Deck, U-God, Cappadonna i Masta Killa odrepovali su “C.R.E.A.M.” i “Protect Ya Neck”.

Okupljanje dolazi kao posledica proslave 25-godišnjice spomenute ploče, a preminulog člana Ol’ Dirty Bastarda će tokom ovakvih i sličnih rođendanskih nastupa, ubuduće menjati njegov sin, Young Dirty Bastard.

Čitav nastup je snimljen na poznatoj Brooklyn Academy of Music u Njujorku gde su, uoči posebne nedelje za ABC-ijeve emisije iz noćnog termina, nastupali i Cardi B te St. Vincent.

Wu-Tang su nedavno objavili i da će, preko platforme Hulu, uskoro sa emitovanjem započeti mini- serija “Wu-Tang: American Saga”, televizijska drama čiji su kreatori RZA i Alex Tse, a koja bi trebalo da prati nastanak, proboj i globalni uspeh grupe, kako navode tvorci “za vreme krek kokain epidemije u Njujorku”.

BONUS VIDEO: Espreso na probi grupe Fish in Oil - Kapu dole

(Espreso.co.rs / Ravnododna.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.