ŠOK I NEVERICA: Zabranjeno pušenje konačno objavljuje 11. album posle pet godina pauze! (VIDEO)
Foto: Saša Midžor Sučić

ČEKANJE SE ISPLATILO

ŠOK I NEVERICA: Zabranjeno pušenje konačno objavljuje 11. album posle pet godina pauze! (VIDEO)

Posle pet godina pauze, legendarni bend ponovo je snimio album sa 14 novih pesama, koji će biti objavljen krajem oktobra

Objavljeno:

Čekanje se odužilo, ali i isplatilo: Zabranjeno pušenje objavljuje pet godina nakon “Radova na cesti” novi, 11. album naslovljen “Šok i nevjerica”.

Sejo Sekson, frontmen benda i autor većine pesama, objašnjava kako se odlučio za ovakav naziv albuma:

- Uvek postoje neverica i skepsa kada je u pitanju novi album benda sa velikom kilometražom. Naša je želja da šok bude pozitivan i da se ljudi iznenade koliko se dobar album može napraviti iako nosi broj 11 - kaže Sejo.

Na albumu pored standardne postave Pušenja gostuju i tuzlanska reperka Sassja, kao vokal na pesmi "Kupi nas Ali", i majstor sevdalinke Damir Imamović, koji svira tambur i peva u pesmi “Svjetla Sarajeva”.

Album je snimljen u studiju “Plavi film” u Zagrebu, a biće dostupan krajem oktobra za besplatan download na službenoj web stranici benda. Na CD-u će ga objaviti tri kuće iz regiona: Tropic (BiH), Menart (HR) i Odličan hrčak (SRB).

Sejo Sekson ga najavljuje u svom prepoznatljivom stilu:

- S albumima ti je kao s malom decom, nikad ne znaš hoće li biti narkoman ili doktor nauka. To će naravno publika i vreme odlučiti, a mi smo se potrudili najbolje što smo mogli - kaže Sekson.

.

NE PROPUSTITE

AMAJLIJA PREMA HOROSKOPU: Pronađite svoj kamen sa pozivitivnim dejstvima koji će vas čuvati

BONUS VIDEO: Espreso intervju - Aleksandar Zograf

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.