Svi u Dom omladine! Horkestar obeležava 15 godina postojanja (FOTO) (VIDEO)

Koncert za pamćenje

Svi u Dom omladine! Horkestar obeležava 15 godina postojanja (FOTO) (VIDEO)

Samoorganizovani hor i orkestar iz Beograda održaće koncert 6. februara od 20h u Beogradu
Objavljeno: 21:44h

Publika će imati priliku da čuje raznovrstan repertoar, brojne autorske pesme i obrade rok i novotalasnih bendova a na bini će im se pridružiti i brojni gosti. Tviteraši hejtuju, lajna se usijala: Marija Šerifović drži koncert u Narodnom pozorištu! (FOTO)

Ružica Vrhovac, članica orkestra objasnila je da malo samoorganizovanih horova može da se pohvali 15 godina dugom karijerom a da je ključ u tome što je Horkestar neprofitabilni i samoorganizovani sastav. Nema novca koji će da pokvari odnose, sami smo svoje gazde i sami dolazimo do ideja koje realizujemo. Takođe, mnogo članova dolazi i prolazi kroz ovaj sastav, samim tim, „krv“ se stalno menja, rekla je Ružica. Resonate festival stiže u Beograd! (FOTO) (VIDEO)
Promo
Uoči koncerta u Domu omladine , orkestar je objavio spot za pesmu „Hej, radniče!“, koja je iskomponovana na tekst Ivana Glišića. Snimali smo ga letos u Parobrodu sa brojnim umetnicima. Spot je nastao kao težnja da se objedini muzičko stvaralaštvo Horkestra i napravi spoj između radničkih i umetničkih pesama koje su na našem repertoaru, ali i da se stavi znak jednakosti između radnika i umetnika, rekla je Ružica. U sredu svi u Dom omladine da razgovaramo o Branku Vučićeviću (VIDEO)

dinara. (Espreso.co.rs)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.